U18 drengene 1.-seedet - U16 drengene 6.-seedet

Der blev spillet de afgørende seedningskampe i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter idag søndag. 30. august. SUS' U16 drenge spillede om 5.-6. pladsen mod Oure, imens U18 drengene spillede mod GOG om 1.-2. pladsen på Fyn.

Tidligt på morgenen, nærmere klokken 10.00 spillede SUS' U16 drenge dagens første kamp. Det var kampen om 5.-6. pladsen på Fyn mod Oure. Det viste sig hurtigt for SUS at de var oppe mod en meget stærkere modstander, som meget overraskende var blevet sidst i gårsdagens pulje. Oure spillede en meget flot kamp, hvor SUS slet ikke kunne følge med. Så desværre for SUS' U16 drenge blev det til en lussing på hele 15 mål mod efterskoleholdet - 16-31 blev slutresultatet til Oure.

Dermed ender Michael Ørbech's U16 drenge på en 6.-plads på Fyn, og får dermed de sværeste betingelser i næste weekends kvalspil. Dette kvalifikationsspil foregår i Helsinge-hallen både lørdag og søndag d. 5.-6. september, og her skal SUS møde VSH 2002 (SHF 1), HIK (KHF 3) og Albertslund-Glostrup (SHF 7).  Tre ud af disse fire hold deltager i østdivisionen. Så selvom denne weekend har indbragt U16 drengene 3 nederlag ud af 3 mulige, så har SUS stadigvæk mulighed for at have divisionsstatus til sæsonstarten.

SUS' U18 drenge skulle også i kamp idag i Ullerslev. For deres vedkommende stod den på kampen om 1.-2. pladsen på Fyn. Her skulle de møde GOG, som SUS har haft mange gode opgør mod i tidens løb, og dagens kamp var bestemt ingen undtagelse.

GOG startede kampen godt, og lagde sig i front af kampen fra 1. minut af. SUS havde en del startvanskeligheder, og efter nogle minutter havde GOG allerede fået et forspring på 3 mål. GOG førte 12-10 ved halvleg, og i anden halvleg blev de ved at fastholde denne føring. SUS havde det meget svært mod GOG i dagens kamp, og med 8 minutter igen førte GOG med 4 mål - 24-20. Dermed lignede det en GOG-sejr, men SUS, og ikke mindst Mads Rydal ville det anderledes. Det lykkedes ikke Mads Rydal at score nogle mål i første halvleg, men med 8 mål i anden halvleg var han en af grundene til at SUS kom tilbage i kampen. Med 1 minut igen scorede han til en føring på 26-25 til SUS, og denne føring holdte til slut, idet det ikke lykkedes GOG at score på et frikast efter tid.

Dermed lykkedes det for SUS blive det bedst seedede fynske hold, og får dermed den bedst mulige række i næste uges kvalifikationsspil. Dette kvalifikationsspil foregår for U18 drengenes vedkommende på Fyn, nærmere betegnet Paarup-hallerne på søndag d. 6. september. Her skal SUS møde Næstved-Herlufsholm (SHF 4) og Amager SK (KHF 4), og her går to ud af de tre hold videre til østdivisionen til sæsonstarten. Dagens SUS-topscorer mod GOG blev med Mads Rydal med de 8 mål han scorede i anden halvleg.