U16 drengene vandt 2. division A

Det fælles SUS Nyborg hold sikrede sig 1. pladsen i rækken med sejr over HC Odense.

SUS Nyborg - HC Odense Ungdom 2 - 26-20 (11-12)

Et afbudsramt hjemmehold skulle i søndags bruge et point i de sidste to kampe for at sikre sig 1. pladsen i rækken.

I 1. halvleg blev der brændt for meget, og derfor var HC Odense drengene i front gennem det meste af halvlegen. Flere skader hos SUS Nyborg-drengene kom til i løbet af kampen, og med 7 markspillere tilbage, så det ikke ud til at dagens kamp skulle give point.

Fra midten af 2. halvleg spillede drengene klogt og fik scoret på deres chancer og stille og roligt trak de noget overraskende fra HC Odense og kunne køre en sikker sejr hjem med slutresultatet 26-20.

Et stort tillykke til drengene og trænerne, som vinder deres række trods mange udfordringer gennem sæsonen.

Holdet spiller søndag den 13. april sæsonens sidste kamp, ude mod Risøhøj.