Fynsseriedamer med i topstriden

Tirsdag aften blev det til endnu en sejr - denne gang med hele 27-19 over Kerteminde på udebane.

Tirsdag aften stod den på lokalbrag i Kerteminde Idrætscenter, da SUS’ fynsseriedamer skulle forsøge at gentage succesen fra første halvdel af sæsonen, hvor Kerteminde blev besejret på hjemmebane 19-16.

Det var tydeligt, at Kertemindes damer havde noget at revanchere, for med tre hurtige kontra scoringer, måtte SUS-pigerne lige minde hinanden om de aftaler, der var lavet inden kampen. De første 20 minutter blev en tæt affære, hvor stærkt angrebsspil med mange forskellige løsninger gav flotte mål. Forsvarspillet var i samme periode ikke fremragende, og Kerteminde fik sat alt for mange langskudsmål sat ind. SUS afsluttede dog første halvleg bedst, og kunne gå til pause med en 4-målsføring.

Anden halvleg blev noget helt andet, og Trine Torp (kampens spiller) gik ind og viste vejen med fire gode aktioner fra starten. Sejren kom reelt aldrig i fare, og holdet viste igen den bredde, der var medvirkende til at åbne Kertemindes forsvar. Det var især bagspillernes kamp tirsdag aften, hvor både overblikket i assists til fløje og egne gennembrud sad lige i skabet.

Kerteminde blev besejret med hele 19-27, og SUS-holdet blander sig nu for alvor i topstriden.