3 på stribe til fynsserie damerne.

Det blev til endnu en fredags sejr på hjemmebane mod et tamt Nr. Åby Båring hold hvor kontramaskinen endelig viste tænder.

3 på stribe lyder altid godt og formkurven går da også opad i øjeblikket for fynsserie damerne.

Fredag var Nr. Åby Båring, som er oprykkere fra serie 1 hertil jul, på besøg og i store dele af 1. halvleg havde sus store problemer med at fastholde disciplinen og tålmodiheden i forsvaret, derfor kunn gæsterne flere gange spille lange angreb og få deres indspil til at fungere. 1. halvleg endte 12 - 9.

Fra 2. halvlegs start begynde pigerne at stå defensivt og lade gæsterne skyde, for det var bestemt ikke deres stærke side, og det hjalp på indspil og gennembrud.

I den anden ende var pigerne lidt hektiske til tider, og en del brændte chancer vidner også om manglende omtanke på en stor ubevægelig keeper.

Men så var det godt at Rachel Sejten var flyvene både på kontra og på straffe. Hele 12 scoringer blev dettil fra de stærke venstre fløj, som er blevet sin ankel skade kvit. Hun blev også fortjent kampens spiller

Resultatet lyver en smule, 24 - 16, men pigerne gjorde en god figur trods de brændte chancer. Nu er der pause til den 23. februar.