SUS vandt lokalopgøret

I dagens lokalopgør i damernes fynsserie var sejren over Østfyns HK aldrig rigtigt i fare. Fra starten var det dog gæsterne som førte an, og bragte sig foran 5-1. Men hjemmeholdet kom tilbage i kampen, og sikrede sig sejren på 25-33.

Dame Fynsserien SUS Håndbold – Østfyns HK 25-23

Søndag den 1/12 kl. 12.45 i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.

Kampen starter skidt for hjemmeholdet, og SUS kommer hurtig bagud 1–5 til et veloplagt Østfyn-mandskab. Men SUS kommer dog stærkt igen, og kommer foran 7-6.

Det meste af 1. halvleg er meget lige, hvor begge hold skiftes til at føre, og det er da også helt lige ved pausen 12-12.

2. halvleg starter SUS Håndbolds damer klart bedst, og er hurtig foran med fem mål. Men nogle alt for hurtige afslutninger, og bolde, der bliver kastet væk, gør, at Østfyns HK kommer tilbage i kampen.

Der blev dog aldrig spænding i kampen, og SUS-damerne kunne trække sig tilbage med efter især en solid indsats i de sidste 30 minutter.

Målscorerne for SUS Håndbold var Mia Svane 5 mål, Gitte Karmark, Maria Eriksen, Trine Torp og Denise Hannibaldsen alle med 4 scoringer, Bibi Lykke 2 og Sara Elsborg 1 mål.

Kampens oplevelse var Gitte Karmark, som også blev kampens spiller. Hun var igen sikker både i forsvar og angreb, hvor det både blev til fire scoringer, og en del straffekast. I målet stod Emma Rudbæk en rigtig god kamp, og fik presset Østfyn til at brænde to straffekast.

Også Mia Svane var igen stærk med 5 mål.

En god sejr til trods for at spillet ikke helt flød, som det skulle i perioder.

Næste kamp for SUS Håndbold, som topper Fynsserien, er på udebane, den 7/12 kl. 14.00, hvor der venter en svær kamp mod Ollerup/Skerninge i Vester Skerninge hallen.