Fynsserien sejrer over tophold!

Dame fynsserie slog topholdet fra Kerteminde i næsten fyldt Ullerslev Kultur- og Fritidscenter.

I en næsten fyldt hal i Ullerslev Kultur- og fritidscenter, slog SUS Håndbold topholdet Kerteminde HK 19 - 16 efter en pause føring på 10 - 5.

Kerteminder var stærkt repræsenteret med mange tilskuer i ullerslev hallen, med båthorn, bannere og megafoner.

Og de satte da også en stemning som sjælden er set i en dame fynsserie kamp.

Men det hjalp ikke rigtig topholdet, for der skulle gå hele 20 minutter før deres første scoring, og det skulle vise sig at det ville blive svært for dem

SUS forsvaret stod bundsolidt hele vejen rundt, uanset hvem der var på banen, og kerteminde havde store problemer i deres angrebsspil, hvor der bag SUS forsvaret stod to rigtig skarpe keepere som supplerede hinanden super godt.

SUS Håndbolds angrebsspil var i store perioder tempofyldt og meget bevægeligt, det resulterede også i rigtig mange chancer, som desværre ikke alle resulterede i mål, derfor snyder resultatet også lidt.

Mia Svane var igen opp på niveau og det blev da også til 6 mål og mange gode frispilninger.

Resultatet betyder en foreløbig 1. plads til SUS Håndbold i damernes fynsserie.

Næste hjemmekamp er søndag den 1/12 kl. 12.45 i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter, hvor Østfyns HK kommer på besøg og pigerne håber på samme opbakning.