U12 pigerne i TV

Spillerne løb ind sammen med GOG i TV-kampen mod de danske mestre fra Aalborg. Og så er begge SUS U12 pigehold kommet godt fra start i turneringen.

Onsdag den 13. november var U12 pigerne inviteret til GOGs ligakamp mod Aalborg. Inden kampen var der legeland med hoppeborg, hastighedsmåler mm. Kl. 19.55 stod pigerne klar med hver en GOG- spiller i hånden og klar til at løbe ind. Kampen blev vist i TV, så pigerne havde sat håret .

Efter indløb blev vi og så kampen mod de danske mestre fra Aalborg. Det var en fyldt GOG Arena med masser af stemning. Det var en god aften for pigerne.

To sejre

Søndag den 17. november spillede U12 piger A mod Svendborg på udebane. Denne kamp var utrolig vigtig, da Svendborg ligger suverænt i bunden  Selvom vi havde afbud fra Anna, som er en af midterforsvarets stærkeste og vores stregspiller, var der nu aldrig tvivl om kampens resultat. Sheila overtog stregpladsen, og det gjorde hun suverænt. Kampens resultat blev 16-11 til SUS pigerne.

Så kom tirsdag den 19. november, hvor der skulle spilles lokalopgør mod BR66. Vi var på forhånd forberedt på, at det ville blive en svær kamp, da det er BR66, som vi ligger og kæmper med midt i rækken på 6 hold.

Vi fik en drømmestart, hvor Sofia åbnede scoringen på venstre fløj med et af sine gennembrud. I første halvleg scorede næsten alle pigerne. Carolina fra højre fløj, Julie bankede bolden ind med sin venstre hånd, Katrine scorede på hop- og langskud samt gennembrud, Mathilde brød igennem flere gange på venstre back, Anna fik flotte indspilninger fra bagspillerne så hun kunne score fra stregen, Sheila scorede både fra streg og fløj, Sofia lavede kontra og flere fløjmål samt Cecilie hamrede bolden ind fra venstre back.

Heldigvis for os leverede Nanna igen en super indsats i målet. Flere flotte redninger, hvor hænderne næsten brækkede bagover af de hårde skud fra BR 66.

Første havleg sluttede med en velfortjent føring til os på 17-13. Men så blev 2. halvleg fløjtet i gang, og vi var forberedt på, at det nok ikke kunne blive ved. BR66 har nogle virkelig store hårdtskydende piger, som lavede mange langskudsmål og gennembrud.

Et målmandsskift hos BR66 og lidt gummiarm hos vores spillere betød, at der var scoringskrise hos os, stillingen var dog 21-16 til os, men BR66 kom tættere og tættere på. Da der var 6 minutter tilbage af kampen, var stillingen 24-23 til BR66, og det var første gang i kampen vi var bagud. Et rigtigt skidt tidspunkt!!!

Stemningen var høj i hallen. Der var rigtig mange tilskuere og pigerne dirrede af spænding. I de sidste minutter fik vi  tilkæmpet os et straffe, som Julie sikkert scorede på. Det blev nu 26-25, og der var få sekunder tilbage. BR66 nåede et angreb mere som heldigvis løb ud i sandet, og vi kunne alle sammen ånde lettet op.

En kanon flot kamp af alle pigerne. De har rykket sig ekstremt meget i denne sæson. Deres håndboldforståelse bliver hele tiden bedre og udvikles konstant.

Næste hjemmekamp er lørdag den 7. december kl. 11.00 mod Thurø. Kom og støt pigerne da Thurø ligger suverent nr. 1 og ligger vel nok i top 4 i Danmark. Dette bliver turneringens sværest kamp.!

C-holdet fører rækken

På søndag den 24. november spiller U12 piger C i Oll. Skerninge kl. 9,00!!! Pigerne har haft nogle lange ture til Humble og Bagenkop - Bangkok, som en af pigerne troede det hed. Det er blevet til to uafgjorte kampe mod nogle store langelandske piger. Flot kæmpet af pigerne, der både var køresyge og fysisk underlegne i begge kampe.

Det er også blevet til tre store sejre mod Faaborg, Nyborg og Stenstrup. Med disse flotte resultater ligger pigerne p.t. nr. 1.

Næste hjemmekamp er mod BR66 den 8. december på hjemmebane. kl. 12.00. Kom og støt pigerne så 1. pladsen kan bibeholdes.