Vigtig sejr i topkamp til U18 drenge

Efter tirsdag aftens sejr over VSH 2002 med 31-30 ligger SUS-drengene nu nummer to i 1. division.

SUS Håndbold – VSH 2002, København  31-30  (12-10)

SUS-drengene havde revanche til gode fra niveaustævnet, hvor holdet tabte med 8 mål til netop Virum-Sorgenfri 2002. Så drengene var i aftes tændte og klar til en kamp, der på forhånd så ud til at blive svær.

Drengene lagde godt fra start og kom hurtigt foran. SUS førte gennem hele halvlegen, men Virum hang godt på, og pausestillingen blev 12-10.

2. halvleg startede med en masse mål fra begge hold og allerede i det 39. minut stod der 18-16. Tempoet blev dog ikke sænket,  tværtimod. Begge hold spillede en god angrebskamp med hurtige og fine kombinationer, hvilket gjorde det meget svært for målmændene.

Da der var 4 minutter tilbage af kampen lignede det en sikker SUS sejr, da drengene førte med hele 6 mål. Men store redninger af Virums keeper og ukoncentreret forsvarsspil gjorde, at SUS måtte nøjes med en en måls sejr.

Drengene vandt og fik to meget vigtige points, og sikrede sig dermed samtidig andenpladsen i 1. division foran netop VSH 2002.

SUS Håndbolds målscorere: Thomas Stuhr 7, Lasse Mikkelsen 6, Thomas Torp 5, Joakim Rydal og Kristian Berth hver 4, Alexander Verheij 3, samt Mikkel Birch og Henrik Skytthe hver 1.

Næste kamp spilles i Svinninge Sportscenter mod Lammefjorden onsdag d. 27/11 kl. 20.00