Dame Fynsserie tilbage på sporet.

En sejr over Sdr. Nærå bragte SUS damerne tilbage på sporet efter sidste uges nederlag mod DSIO.

Søndag var SUS Håndbold på besøg i Årslev hallen hvor de skulle i aktion mod Sdr. Nærå som har fået en blandet start.

i første halvleg førte Sdr. Nærå konstant med 1 eller 2 mål, og SUS havde svært ved at holde en stærkt spillende venstre back, tiltrods for at der blev mandsopdækket.

SUS fik bedre styr på forsvaret og kunne gå til pause ved stillingen 12 - 12.

I pausen blev der snakket igennem og dettte betød også at det var et helt andet SUS hold der kom ud til 2. halvleg. Forsvaret stod godt og der kom styr på mandsopdækningen så deres venstre back ikke kunne komme til skud.

I angrebet kom der fart på spillet, og hjemmeholdet kunne på ingen måde følge med de hurtige SUS spillere, heriblandt Trine Torp der var stærkt spillende denne dag.

Der var debut til Charlotte Andersen, fra U18 holdet, og hun greb chancen når den var der.

Alt i alt en god kamp, som blev vundet 28 - 23, der giver en god følelse inden kampen på fredag den 22/11 på hjemmebane mod et stærkt Kerteminde hold, hvor SUS Håndbold håber på stor opbakning kl. 19.45.

Kampens spiller blev fortjent Trine Torp, for 2. kamp i træk.