Endnu en sejr til Dame Fynsserie.

En god 1. halvleg sikrede 2 point til fynsserie damerne fra SUS Håndbold.

Hele 3 debutanter, Gitte Karmark, Maria Eriksen og Kamilla krone, var med da SUS Håndbold have besøg af Bellinge IF.

I første halvleg viste SUS Håndbold at de er et rigtig godt kontra hold, hvor flere spillere løber og derfor scorer mange nemme mål. Forsvaret stod bund solidt, hvor bellinge havde store problemer med at komme til afslutninger, og de få chancer de fik, klarede Anette i målet og der stod da også 13 – 4 ved pausen.

Efter pausen var holdet som forvandlet, forsvarets timing var helt ved siden af, kontra scoringerne var få og angrebet plaget af paniklignende tilstande.  Til gengæld lugtede Bellinge blod, og kæmpede sig til flere scoringer og straffekast.

Det hele endte med 26 – 22 sejr til SUS Håndbold og ligger dermed stadig på 1. pladsen i Fynsserien, med bedre målscore end Kerteminde HK og Vissenbjerg.