Stor sejr til Dame Fynsserie!

Søndag den 20/10 var der debut for SUS Håndbolds Damer i Fynsserien, og det blev en rigtig god debut.

Der var debut nerver at spore hos både spillere og træner i Bolbro Hallen søndag den 20/10, da SUS Håndbold dame 1 skulle spille første kamp i fynsserien, efter at de takkede ja til den ledige plads tidligere på måneden.

Men fra første fløjt gik det over forventning, og Bolbro fik, fra start, ikke et ben til jorden, og SUS Håndbold var hurtig foran med 5 mål.

Både i forsvaret og i angrebet var SUS Håndbold både smartere og fysisk meget overlegen, og Bolbro kunne på ingen måde følge med.

Forsvaret stod super godt, og vores 5:1 stressede Bolbro til at smide rigtig mange bolde væk, og de havde store problemer med at komme til skud.

1. halvleg sluttede 11 - 17 i SUS favør.

I 2. halvleg tromlede SUS Håndbold videre, og udbyggede føringen mere og mere, og det lykkedes at holde Bolbro på kun 6 mål i 2. halvleg, men SUS scorede 12.

Det er svært at fremhæve enkelte spillere, da alle var rigtig skarpe, og alle bød ind med noget, også selvom de havde siddet på bænken i både 30 og 40 minutter. SUPER indsats piger. Dog blev Mia Svane kåret til kampens spiller, hvilket også var fuldt fortjent.

Kampen sluttede 17 - 29 til SUS Håndbold.

SUS Håndbolds Fynsserie damer spiller i Ullerslev Kultur- og Fritidscenter på søndag den 27/10 kl. 16.30, kom og støt pigerne!