SUS Nyborg i 1. division!

Efter en suveræn sejr på 42-27 i Sønderborg er østfynske holdfællesskab klar til landets næstbedste række. I aftes blev holdet modtaget i Ullerslev Kultursal af borgmesteren og masser af fans.

Efter en suveræn sejr på 42-27 i Sønderborg er det nye østfynske holdfællesskab klar til landets bedste række i næste sæson.

Med 100 medrejsende tilskuere som en flot kulisse gjorde SUS Nyborgs herrer al tvivl til skamme, da de søndag eftermiddag sikrede sig to point i udekampen mod HF Sønderborg 2, og dermed førstepladsen i 2. division, til trods for der endnu mangler en spillerunde.

Efter en jævnbyrdig 1. halvleg, scorede SUS Nyborg to mål i undertal lige inden pausen, og dermed bragte sig foran 19-16.

I anden halvleg var der klasseforskel mellem de to mandskaber, og ikke mindst anført af Lasse Kok Hansen, der scorede hele 11 mål i de sidste 30 minutter kunne spillerne og de mange tilskuere allerede ti minutter før tid begynde sejrsjublen.

På det tidspunkt havde det østfynske mandskab bragt sig foran med ti mål, og slutfasen var ren legestue, akkompagneret af jubelscener på banen, på bænken og det store gæstepublikum.

SUS Nyborgs målscorere mod HF Sønderborg var Lasse Kok Hansen med 12 mål, Anders Bo Pedersen 6, Jakob Kampmann 5, Simon Elsborg  og Jacob Lindemann 4, Casper Grønnegaard, Sebastian Ring og Mikkel Wichmann 3, Anders Bebe og Niels Hansen hver 1 mål.

Champagnen sprang og trænerne Thomas Reeh og Ulrik Jørgensen fik en velfortjent lufttur og efterfølgende det legendariske kolde gys under bruseren.

Ved 20-tiden ankom tilskuerne og spillerbussen til Ullerslev Kultur- og Idrætscenter, hvor der var dømt oprykningsfest i Kultursalen. Et par hundrede var med til at fejre spillerne og det fornemme resultat i holdfællesskabets første sæson. SUS-damerne, som om eftermiddagen havde vundet i Ringsted, var også kommet hjem, ligesom borgmester Erik Christensen var også til stede. Han roste spillerne, folkene bag det nye samarbejde og den store opbakning til det spændende projekt, og ønskede både SUS-damerne og herrespillerne held og lykke i de højere rækker næste sæson:

Og så blev der ellers festet; formentligt til langt ud på natten!