U18 Pige 1 sejrede klart over Lejre

U18 Pige 2. division A slog klart Team Lejre, med X-Factor Amanda på holdet, hjemme med 28 - 20.

Efter en halv sløj 1. halvleg som endte 10 - 11 til de sjællandske gæster, gik vi til pause og brugte den fornuftig med at snakke tingene igennem, og lavede aftaler om løb ude bold, tempo også i forsvaret.

Alt dette lykkedes efter pausen, hvor alle bød ind, og der blev, igen, taget godt fra i målet af både Emma og Sarah.

Forsvaret stod rigtig godt, med bevægeligt midter forsvar som stod tæt, og det synes næsten umuligt for Team Lejre's små hurtige spillere at komme til afslutninger.

Angrebet kørte rigtig fint, og spillerne fik sat de helt rigtige ting op, så vi uden besvær kunne åbne deres forsvar, og komme til scoringer.

Også kontra målene kom, igen fordi forsvaret stod rigtig godt.

Igen blev målene fordelt lige, dog med Pernille Bøgelund i spidsen med 6 scoringer.