U16-drengene i pokalfinalen

Efter sejr på 18-17 over TPI Odense skal SUS U16-drenge spille finale i FHF's pokalturnering lørdag den 9. marts mod enten GOG 1 eller DHG.

Torsdag den 8. februar spillede U16 drengene sig i FHF's pokalturnerings finale med en 18-17 sejr over TPI Odense.

Igennem hele kampen men især i første halvleg dækkede holdet fantastisk op foran en velspillende TP i SUS-målet og ved halvleg førte vi 12-8.

TPI kom stærkt ud fra 2.halvlegs start og fik hurtigt indhentet vores føring, så hele halvlegen blev en meget tæt affære med to meget stærke forsvar og målmænd. Vi brændte rigtigt mange chancer og derudover også to straffekast i 2 halvleg. Angrebsspillet var meget dårligt og utroligt mange missede afleveringer og beslutninger gjorde, at vi ikke kunne trække fra og afgøre kampen før til allersidst.

Men heldigvis vandt vi og skal lørdag den 9. marts spille i finale i GOG Arena kl. 15.55 mod enten GOG 1 eller DHG. Vi håber, at der dukker mange op og hjælper drengene, for uanset hvem af de to hold vi skal spille mod, bliver det en meget hård kamp.