Sejr til U18 Pige 2 division B

Tirsdag aften spillede U18 pige 2 den udsatte kamp mod HF He-Ry67/Gislev-Kværndrup!

Kampen startede lidt rodet ud, med manglende opdækning og et til tider fornuftigt angrebsspil. I 1.halvleg manglede alle pigerne 10 % ekstra for at komme igennem til chancer i angrebet og i deres tacklinger i forsvaret. De første 30 min var også præget af flere 2 minutters, især til modstanderne. Det var SUS desværre ikke gode til at udnytte og modstanderne kommer igennem til flere gode chancer.
I pausen er stillingen 8-11, og pigerne fik en opsang. Efter pausen begynder SUS at tackle færdigt og hjælpe hinanden i forsvaret. Det gør også at Sandra på mål, står rigtig godt. I angrebet begynder pigerne at spille bolden hurtigt rundt og få rykket modstandernes forsvar, så der er plads til gennembrud og skud ude bagfra. Og som resultat af forsvaret bliver der også løbet kontra.

De sidste 7 min løber SUS fra deres modstander og vinder kampen 23-16.

Målscorer: Mathilde Storm og Simone Knudsen 6, Mathilde Møller 4, Sara Elsborg og Sophia Crone 3 og Line Hedeager 1.

Kampens spiller blev fortjent Sophia Crone.