SUS-damerne fortsætter sejrsrækken

Efter den lange julepause gik der i aftes en halvleg, før 3. divisionsholdet fandt den vante sejrsrytme frem. Kampen i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter sluttede med SUS-sejr på 30-22 over Team Tornved KFUM.

Det var tydeligt i tirsdag aftens opgør mod sjællandske Team Tornved KFUM, at SUS' tophold i 3. division ikke har været i kamp en lille måneds tid.

- Vi har ikke spillet træningskampe i jule- og nytårspausen, kun trænet. Det satte sit præg på vort spil i 1. halvleg, erkendte SUS-træner Ana Razdorov-Lyø efter kampen trods alt blev vundet sikkert.

- Til gengæld fik vi spillet til at glide efter pausen, så den forventede sikre sejr ikke kom i fare.

Selv om SUS-damerne førte 7-3 efter et kvarters spil, gjorde mange boldtab og missede afslutninger, at gæsterne kom tilbage i kampen. Ved halvleg viste måltavlen 10-9, og med 2. halvlegs første scoring udlignede Team Tornved KFUM. Derefter satte hjemmeholdet sig helt på kampen.

Efter 10. minutter i 2. halvleg stod det 17-12, og kampen endte 30-22.

SUS-målscorerne var Maria Eriksen med 7 mål, Camilla Rønne 5, Bibi Lykke og Mie Justesen hver 4, Mia Svane og Sophia Aagaard hver 3, Mette Rasmussen 2, og Sofie Jæger 1 mål.

Næste kamp er ude mod Næstved/Herlufsholm søndag den 20. januar, og den efterfølgende søndag spiller holdet igen hjemme, kl. 15.00 mod Nykøbing Falster.