U16 drenge vandt i sidste sekund

Med SUS-sejren på 31-30 blev topholdet i U16 drenge 2. division besejret i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter efter flot fight i slutfasen.

Søndag spillede u16 drenge kamp mod rækkens nr. 1 fra Svendborg. Sidste vi mødtes, tabte vi med tre mål.

Planen til sejr var klar, et benhårdt forsvar, hvor vi skulle lukke Svendborgs stærke streg og godt skydende playmaker ned, og så ellers løbe på alt. Hele første halvleg var meget lige med os lige lidt efter Svendborg hele tiden, og det lykkedes ikke så godt at få stoppet deres streg. Til gengæld var angrebsspillet rigtigt godt og vi lavede en masse mål - vi var bagud med én ved halvleg.

Temaet var i pausen var at få styr på stregen og huske at blive ved med at løbe. Tændte gik vi på banen, men havde glemt hovedet i omklædningsrummet og mange dumme beslutninger gjorde, at vi var bagud med fem efter 10 minutter.

Hele holdet viste dog fantastisk moral og kæmpede sig flot tilbage, så de sidste 10 minutter blev uhyggeligt spændende med skiftende føringer. Med lidt mere end et halvt minut igen fik vi udlignet til 30-30, og så skulle der dækkes op. Drengene kæmpede, og med 9 sekunder tilbage fik vi fat på bolden, og Svendborg fik en udvisning. Bolden blev spillet til højre, et hurtigt pres, og Mikkel fik skudt bolden ind, så vi vandt i sidste sekund!

Vildt flot spillet drenge og super moral i anden halvleg, både Tom og jeg er meget stolte og glade:-)

I næste uge spiller vi kamp onsdag, torsdag og søndag, så der bliver gang i den og brug for alle kræfter.