Veteranerne vandt 9-3 på Ærø

De sjældne lave cifre kan skyldes flere forhold. Men SUS-holdet havde som sædvanligt en hyggelig tur til Ærø.

Efter 9 minutters spil stod der 1-0 på måltavlen i søndags i Arrebohallen i Ærøskøbing. Først da fik gæsterne fra SUS sendt bolden ind bag HF Ærøs velspillende målmand. Derefter gik det "stærkt", idet SUS-veteranerne inden halvleg (20 minutters spil) fik scoret endnu tre mål til pausestillingen 1-4!

Med kun tyve minutter fra slutfløjtet til færgeafgang fra havnen en lille kilometer fra hallen, blev der ikke megen tid til pausesnak og vand(!), inden kampen efter aftale med dommeren hurtigt gik i gang igen.

SUS fortsatte i flot stil med enkelte fuldtræffere og rigtigt mange afbrændere, mens Lars Hansen i målet og SUS-forsvaret lukkede så godt af, at kampen kunne slutte med en sejr til gæsterne på 9-3!

Dermed var alt ved det normale. SUS plejer at vinde den årlige kamp på Ærø, trods værternes gæstfrihed med en "lille" fælles opvarmning i deres omklædningsrum inden kampen, medbragt morgenbrød fra Susanne og Søren på færgeturen derover, og frokost med øl og brændevin på vejen hjemad.