Flyvende SUS-damer

I søndagens svære hjemmekamp mod Holbæk fightede SUS-holdet sig til ny sejr, og ligger dermed på førstepladsen i 3. division med maksimumpoint. Dagens store spiller var Maria Eriksen med 11 scoringer.

Tre kampe og seks point. SUS Håndbolds damer har lagt flot fra land i 3. division i år, efter holdet er blevet markant forstærket med flere tidligere Nyborg-divisionsspillere.

Det var dog i går en af de efterhånden garvede SUS-spillere, som tog teten scoringsmæssigt. Hele 11 gange nettede Maria Eriksen, heraf fem på straffekast.

I forhold til de to første kampe, som er endt med storsejr, var der helt anderledes modstand i går i Ullerslevhallen fra Holbæk HK, der blandt andet kom med en 41-16 sejr over Ishøj i bagagen.

SUS førte dog hele kampen, men gæsterne fulgte hele tiden med. Efter 11-10 ved halvleg var der hele anden halvleg kun et par måls forskel. Det var også tilfældet lige før slutfløjtet, hvor Holbæk på straffekast til slut fik reduceret til 26-27.

De øvrige målscorere for SUS var Camilla Rønne 3, Bibi Lykke, Mie Svane, Mie Justesen og Alberte Madsen 2, samt Sophia Aagaard, Majbritt Pedersen og Gitte Kramark hver 1 mål.

Nu har SUS-damerne to ugers pause på grund af efterårsferien, inden næste kamp. Det er igen på hjemmebane, denne gang mod Næstved/Herlufsholm. Kampen foregår i Ullerslevhallen søndag den 21. oktober kl. 15.00.