U10 pigerne heppede og tørrede

SUS Håndbold hjalp flot til, da SUS Nyborg spillede første 2. divisionskamp i Ullerslevhallerne. Men desværre blev det kun til et point.

Trods en stor indsats både før og under kampen kunne SUS Håndbolds U10 piger gøre sit til, at SUS Nyborgs herrer hentede en sejr ved holdfællesskabets første optræden i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. U10-pigerne optrådte på banen inden kampen med skudkonkurrence og spil, og da spillerne fra SUS Nyborg og HK Give Fremad løb på banen, dannede flot espalier. Og under kampen var de ofte på banen for at tørre sved af gulvet.

Men lige lidt hjalp det. SUS Nyborg burde have hentet begge point. Men det blev kun til det ene (28-28), trods en føring en overgang i starten af anden halvleg på hele seks mål. Og med kun to minutter igen med tre mål.

Værre gik det dog for 3. divisionsholdet, da efter 13-13 ved halvleg mod Roskilde Håndbold slet ikke fik tingene til at fungere i 2. halvleg. Nederlaget blev på hele 30-18, efter SUS Nyborg kun i 25 minutter formåede at score tre mål.

Læs mere om SUS Nyborg kampene på SUS Nyborgs hjemmeside – klik her!