Damerne suste fra start

Allerede efter 10 minutters spil stod det klart, at SUS Håndbolds damer ikke alene ville vinde sæsonens første kamp i 3. division, men også går en stor sæson i møde. Kampen i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter mod Jersie HK endte 25-16.

Da der var spillet 10 minutter, viste måltavlen viste allerede 6-0 til hjemmeholdet, og på det tidspunkt havde ny tilkomne Pernille Andersen i SUS-målet allerede nuppet tre straffekast fra gæsternes hænder.

Sammen med flere øvrige spillere fra Nyborg GIF's 3. divisionshold fra sidste år bliver det en klar forstærkning for SUS-mandskabet, der igen i år ledes af Ana Razdorov-Lyø og Michael Ørbech. Dog hvor den tidligere hollandske landsholdsspiller og ligaspiller ikke længere selv er aktiv på banen.

Men som kampen mod Jersie HK skred frem søndag i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter har SUS i år et slagkraftigt mandskab stærke spillere på alle pladser.

Mod slutningen af 1. halvleg blev der slækket lidt på effektiviteten, så Jersie HK kom lidt mere ind i kampen. Men efter 18-13 ved pausen lod hjemmeholdet ingen tvivl tilbage. Kampen blev vundet sikkert 25-16, endog efter en 11 måls føring kort før tid.

Målscorere for SUS: Maria Eriksen,  Alberte Eline Madsen begge 5 mål, Mia Svane Larsen og Camilla Kirt Rønne hver 3, Mette Rasmussen, Gitte Karmark og Sophia Aagaard Christiansen hver 2, Stine Jakobsen og Mie Rosager Justesen hver 1 mål.

Næste kamp for SUS-damerne er først onsdag aften den 3. oktober i Mørkøvhallen, inden holdet atter spiller i Ullerslev søndag den 7. oktober, hvor i øvrigt begge SUS Nyborg divisionsherrehold også er i kamp samme eftermiddag. Damernes kamp er kl. 13.15, 2. divisionsherrerne spiller kl. 15.00 mod HK Give Fremad og 3. division herrekampen mod Roskilde er kl. 16.30.