1400 håndboldspillere var på banen i weekenden

Næsten 6.000 mål blev scoret lørdag og søndag, da SUS Håndbold for tiende år i træk afviklede det store opstartsstævne, SUS Spar Nord Cup 2012. Se billeder, samtlige vindere, stillinger og resultater i alle kampe og puljer her!

 

Over 30 klubber fra hele landet deltog, og spillede 319 kampe i ikke mindre end 11 østfynske haller – i Ullerslev, Langeskov, Nymarkshallen, Aunslev, Vindinge, Nyborghallerne, Skovparkhallen og i Idrætsparkhallen i Nyborg.

Ialt 1200 spillere i alderen fra 9 til 15 år samt 200 ledere deltog i stævnet, og heraf overnattede næsten 1.000 på skolerne i Ullerslev og Langeskov.

For at klare bespisning og serveringen for de mange gæster, rengøring, dommerbordsvagter og alle de mange øvrige opgaver i forbindelse med det store arrangement var næsten 150 frivillige, forældre, spillere, ledere og andre hjælpere i sving i hele weekenden.

Ikke mindre end 319 kampe blev afviklet uden uheld, og dermed fik de 123 hold en god optakt til sæsonen. Og for SUS Håndbold blev det samtidig både en klubmæssig og økonomisk succes. Det økonomiske resultat ventes at blive mindst 150.000 kroner.

På banen blev vinderne i U10-kategorien, der tæller spillere på 9-10 år, pigerne fra GOG, og hos drengene henholdsvis GOG i A-rækken og Team HK Køge i B-rækken.

I kategorien 11-12 år vandt GOG i pige A-rækken og Kerteminde i U12 pige B foran arrangørerne, SUS Håndbold. Hos de 11-12 årige drenge gik 1. præmierne i form af håndbolde fra Spar Nord i A-rækken også til GOG og i B-rækken til Søften GF. 

I de ældste årgange på 13 og 14 år vandt pigerne fra GOG både A-rækken og B-rækken. Også GOG's U 14 drenge vandt A-rækken, mens håndbold og medaljer i B-rækken blev overrakt til spillerne fra SUS Håndbold.

De deltagende hold udtrykte stor tilfredshed med arrangementet, både sportsligt og oplevelsesmæssigt. Igen i år var der stor ros til forplejningen, som den faste stab af frivillige havde tilberedt i skolekøkken på Vibeskolen.

Se samtlige resultater og stillinger fra hele stævnet - klik her

De vandt stævnet - klik her!

Se billeder af alle vinderhold

Flere billeder fra stævnet - klik her!