Tom Nowack – Årets SUS'er 2011-2012

Ca. 100 feststemte deltagere kunne fredag aften i forbindelse med SUS afslutningsfesten hylde Tom Nowack, der meget fortjent blev kåret til Årets SUS'er.

Tom har i hele SUS´ levetid, 23 år, været en stor del af klubben først som spiller, senere som leder og træner. Inden SUS i 1989 blev etableret, har Tom også nået at spille som ungdomsspiller i de to klubber, der blev til SUS Håndbold -  Ullerslev HK og Skellerup SG&I´s håndboldafdeling.

Som seniorspiller var Tom i mange år fast inventar på klubbens førstehold, både som en dygtig forsvarsspiller og alsidig angrebsspiller. Det var på holdet, der til dato har opnået den højeste placering i klubbens historie;  nemlig i 1991-92 hvor herrerne spillede i 2. division, hvilket svarer til 1. division i dag.

Som spiller har Tom desværre være plaget en del af skader. Men en drilsk gammel holdkammerat kan fortælle, at Tom altid har været god til at ”komme sig over” skaderne, når der skulle spilles kamp.

Hvis vi skal blive i det drilske hjørne, så var Tom ikke vores daværende vaskekones yndlingsspiller! En konstant kløen et vist sted gjorde nemlig, at der altid sad ganske meget harpiks  på Toms shorts.
I de seneste år har Tom ydet en stor indsats som ungdomstræner. Hans store sociale kompetencer har betydet, at han har været garant for skabe en god stemning på sine hold. Toms hjælpsomhed beskrives særdeles godt ved, at han op til den netop overståede sæson udtalte: ”Jeg hjælper der, hvor klubben mener, at der er mest brug for mig”! Det er et svar, som man som bestyrelsesmedlem bliver rigtig glad for at få. Det betød, at Tom i starten af den netop afsluttede sæson var både hjælpetræner på U18 piger og træner for U14 drenge!

En vis overtro har altid været et af Toms sjove varemærker. Som spiller skulle han altid have det samme nr., at spille i, den samme plads i omklædningsrummet og udføre de samme ritualer. Hvis det ikke rigtigt kørte for Tom, kunne han finde på at skifte svedtrøje eller andet midt i en træning.

Som nævnt har Tom store sociale kompetencer, og med sit rolige gemyt har han altid været god til at fremme det sociale sammenhold. Den rolige og velovervejede Tom kan vi dog ikke altid kende, når han entrere håndboldbanen, så oplever man pludselig et heftigt temperament og hans store passion for håndboldspillet.
Toms SUS-passion og fællesskabsfølelse viser sig også altid tydeligt, når vores hold er til stævner rundt i landet. Her er Tom gerne ”cheerleader” og første-hepper, når SUS-holdene er på banen.
Altså en SUS-spiller, -træner og -leder af HØJ karat, som vi med glæde tildeler titlen ÅRETS SUS’ER.