Herrerne spillede uafgjort - se kampens forløb her!

I den afgørende kamp om andenpladsen i 2. division fik omkring 30 SUS-tilskuere her i Maglehøjhallen i Hellerup en spændende dyst, men hvor 20-20 ikke var nok til videre kampe om oprykning. Se kampens forløb - live opdatering under hele kampen!

Lasse Honoré starter med stor redning, 1-1. Simon har scoret. HIk scorede på straffe,

Grønnegaard scorer  fra stregen.

3-2 til HIK (hjemmeholdet nævnes først i det følgende). 3-3. 4--3

4-4. Niels scorer på kontra.

Simon scorer fra fløjen, hans andet mål. 5-5.

16. Minut:  7-6. Simon igen.

Simon ud med rygsmerter. 9-7. Nils scorer

23 min: 9-8. Fladeggaard scor sit første mål  9-9. Lindemann på tavlen

Pause: 10-10. Jaoc Lindemann scorer på opspil fra tremeterkast i de sidste sekunder.

En meget intens halvleg, hvor SUS har brændt mange oplagte chancer på en god HIK-målmand. Derfor er der gode muligheder for gæsterne i anden halvleg. I forsvaret har SUS stået stærkt med en velspillende Lasse Honere i målet. Desværre ser det ud til at Simon Elsborg ikke kan spille videre efter smerter i ryggen.

2. halvleg starter om få minutter

Lasse Kok Hansen starter med at bringe SUS foran for første gang i kampen. 10-11.

Lasse Honore starter flot i målet med to redninger. 11-12  scoring igen ved Lasse Kok.

12-13 ved Sebastian

Lasse til 13-14

12. Min:  14-14, det er spændende. Straffe til os.

Mads Rydal brænder.

Lindemann til 14-15

Lindemann igen 14-16

Stillingskrig 19 min.

15-16.

21 min. Stadig 15-16

Dde andre er i undertal. Vi brænder igen. Deres gode målmand er inde igen.

16-16.

Vi er i undertal med 16-17 ved Lindemann. 17-17.

Grønnegård helt fri men brænder.

18-17 med seks min igen.  Straffe til os. Lasse scorer.

Fire min igen, vi brænder.

Tre min igen. Stadig uafgjort. De scorer.

To min igen. Lasse brænder. 19-18.

Lasse redder. Sebastian fri og  brænder. 19-19

20-19. Femten sekunder igen,

Lasse scorer flot mål, men det slutter 20-20.  Brandærgerligt efter spændende kamp.

SUs slutter dermed som nr. fire i 2. division. Flot trods alt efter fornem sæson som debutanter i landets trediebedste række.

SUS målscorere: Jacob Lindemann og Lasse Kok Hansen hver fem, Simon Elsborg  og Casper Grønnegård tre, Niels Hansen to, Sebastiian Ring og Jacob Fladegård hver et mål.