Herrerne tabte, men kan stadig bliver toer

På lørdag kan SUS-herrerne med sejr over HIK i den svære udekamp sikre sig adgang til oprykningsspillet til 1. division. Derfor: Tag med spillerbussen - tilmelding under SUS-Info -og bak holdet op i den sidste afgørende kamp!

Så skete det! Herrerne tabte i dag den første hjemmekamp i denne sæson i 2. division. Gæsterne fra Næstved/Herlufsholm vandt 25-21 efter en lige kamp, og i det hele taget en kamp, som sagtens ellers kunne have fuldendt den flotte hjemmebanestatistik. SUS havde nemlig masser af chancer til at afgøre opgøret til deres fordel. Men især mange afbrændere på en stærkt spillende Michael Jensen i sjællændernes mål betød, at SUS aldrig kom afgørende foran.

Stillingen ved pausen var 11-11, og i anden halvleg var der heller ikke mange mål at juble over for hjemmeholdet og det trofaste publikum. SUS var foran 17-16 med tolv minutter igen, men igen reddede Næstved-målmanden to-tre 100 procent chancer, og i stedet vendte kampen til 19-17 i gæsternes favør. SUS kom ikke tættere i slutfasen - tværtimod.

Ligesom i udekampen i sidste weekend mod Ydun virkede SUS-spillerne lidt slidte. Og naturligvis mangler stregspiller Anders Bebe (tre brækkede fingre), også selv om substitutten Casper Grønnegård både i forsvar og angreb spillede en flot kamp. Det gjorde det heller ikke nemmere, at Niels Hansen måtte trækkes med en øm arm efter et slag i Ydun-kampen sidste lørdag, og at Simon Elsborg i dagens kamp måtte sidde ude ad flere omgange efter hårdhændet behandling i Næstved/Herlufsholms forsvar.

Sebastian Ring blev dagens SUS-topscorer med fire mål, Casper Grønnegaard, Mads Rydal, Lasse Kok Hansen og Jacob Fladegård scorede hver tre mål, Jacob Lindemann og Simon Elsborg hver to, Patrick Nielsen et mål.

Da Ydun satte et point til i dag mod Amager, kan SUS-herrerne på lørdag selv afgøre, om de skal ud i kvalifikationskampe om oprykning til 1. division. Men det kræver en sejr over HIK, som lige nu har overtaget andenpladsen - et point foran SUS!

Derfor: Tag med spillerbussen og hjælp drengene til den vigtige sejr, der kan udløse endnu nogle spændende kamp mod to'erne fra de to andre 2. divisionspuljer.

Se den aktuelle stilling i 2. division her!