To point mere til U16 Drenge

Det blev til endnu et tæt opgør mod Hjemly I.E. 25-24 (13-13)

Selvom det langt fra var den mest velspillede kamp fra U16 Drengenes side, så lykkedes det alligevel holdet at vinde søndagens kamp på hjemmebane mod Hjemly I.E.

SUS haltede bagud det meste af kampen, og havde svært ved at få lukket Hjemlys velspillende stregspiller ned. Hjemly havde dog i den modsatte ende også deres problemer med at dække SUS’s stregspiller Henrik Skytthe op, og han sled sig til 4 straffekast, som Thomas Stuhr omsatte til mål. Det var en kamp med mange tekniske fejl, og i slutningen af kampen også med hårdt spil, der i 2. halvleg resulterede i hele 6 udvisninger – 4 stk. til Hjemly og 2 til SUS.

På højre back viste Kristian Ryberg god vilje og styrke og lavede 3 flotte gennembrudsmål og Nicolai Ladebo var sikker i sine 2 afslutninger fra venstre fløj. Også Peter Lønne, Alexander Verheij, Mikkel Birch og Andreas ”Krølle” Johansen kom på måltavlen i søndagens kamp, så målene var godt fordelt, og med troen på sejr hele kampen igennem, lykkedes det med 2 minutter igen drengene at tage føringen og vandt dermed opgøret med et enkelt mål 25-24 (13-13).

Kampens målscorere: Thomas Stuhr 10 mål (heraf 4 på straffe), Alexander Verheij og Kristian Ryberg hver 3 mål, Henrik Skytthe, Nicolai Ladebo, Mikkel Birch og Andreas ”Krølle” Johansen hver 2 mål og Peter Lønne 1 mål.

Næste kamp for U16 Drenge er på udebane søndag den 18. marts kl. 12.30 mod Østfyn.