U16 Drenge tog 2 point med hjem fra Oure

Der var aldrig rigtig tvivl om udfaldet af torsdagens kamp på udebane mod Oure I.E. 22-26 (10-14)

Håndboldfolket fra efterskolen i Oure havde sørget for fest og god stemning til dagens kamp i Oure, med både musik, speak og cheerleader show i pausen – anført af ”vores egne drenge” Joakim Rydal og Benjamin Brunshøj – smukt syn!

SUS kom bedst fra start, og selv om der skulle gå godt 3 minutter før første scoring, så lykkedes det SUS at komme foran 0-3, inden Oure fik passeret Frederik Stammer i målet med deres første scoring efter godt 8 minutter.

Midt i første halvleg fik Oure udlignet til 6-6, men det var faktisk det eneste tidspunkt i kampen, hvor holdene var tæt. I første halvleg fik SUS godt gang i kontraspillet, med 6 sikre mål til følge.

I anden halvleg startede SUS også bedst, og Thomas Stuhr fik indstillet sigtekornet, og sendte i løbet af de første 14 minutter bolden i Ouremålet hele 6 gange, og Alexander supplerede i denne periode med 3 flotte mål. Med et kvarter igen var SUS foran med 8 mål ved stillingen 16-24. Herefter gik Oure frem i deres velkendte 3-3 forsvar, og det gav SUS lidt udfordringer – dog ikke mere, end at holdet kunne tage hjem med en sikker sejr på 22-26.

Forsvaret stod rigtig godt i størstedelen af kampen, og det var nok medvirkende til, at Frederik Stammer stod endnu en flot kamp, hvor modstanderen igen havde problemer med at passere ham – også på straffe, hvor han denne gang nappede 2 ud af 5 forsøg. Peter Lønne spillede også en flot kamp – det lader til, at han er ved at være sin ankelskade fra efteråret kvit.

Efter kampen var der ros fra træner Christian Rahn til hele flokken og fødselsdagskage fra Kristian Ryberg, der fyldte 17 år i tirsdags – tillykke med det!

Kampens målscorere: Thomas Stuhr 11 mål, Alexander Verheij og Peter Lønne hver 6 mål, Andreas ”Krølle” Johansen 2 mål og Kristian Ryberg 1 mål.

Næste kamp for U16 Drenge er søndag den 11. marts kl. 19.00 hjemme mod Hjemly I.E.