Sikker sejr over Marstal af U14 pige C

Holdet indtager nu førstepladsen i rækken

Inden kampen lå vi sikkert på en andenplads, så hvis førstepladsen skulle erobres, skulle vi have point mod Marstal, det lå i midten af tabellen. Vi lagde hårdt fra start og kom foran med 5-1 hvor især Nanna tog ansvar både i forsvar og angreb.

Især forsvaret fungerede godt, og der var flere gode redninger fra Anine på mål. Midt i halvlegen slappede vi lidt af i begge ender og derfor kom Marstal op på 6-4 ved pausen.

Efter en opsang i pausen og trusler om at stoppe til håndbold. hvis vi tabte, lagde vi hårdt ud med et hurtigt spil kom foran 8-4. Denne føring holdt vi indtil midten af halvlegen, hvor vi for alvor begyndte at trække fra ærøboerne. Især Nikoline og Sandrine satte flere gode mål ind. Der blev kæmpet godt fra alle pladserne – og især Heidi ofrede sig sidst i kampen.

Kampen endte 17-10, og det betyder, at vi indtager 1. pladsen foran Rudkøbing, som vi skal møde i turneringens sidste kamp.

Kampens spiller blev Nanna for det ansvar, hun tog som centerspiller i store dele af kampen.