To spinkle sejre til U16 Drenge

Tirsdag den 14/2 ude mod Hjemly I.E. 22-23 (12-10) Søndag den 26/2 hjemme mod Østfyn 19-18 (10-9)

Hjemly-SUS

I en ikke særlig velspillet kamp tirsdag den 14/2 ude mod Hjemly I.E. lykkedes det alligevel U16 Drenge at få de 2 point med hjem – og en sejr er jo som bekendt en sejr!

Spillet kom aldrig rigtig til at flyde, og efter 10 minutter var SUS bagud 6-2. Efter en lille optur midt i første halvleg - med 6 scoringer i træk - var SUS atter med i kampen, og førte således 6-8 efter 20 minutters spil. Hjemly tog dog hurtigt føringen igen, og da det ikke lykkedes SUS at få gang i det flotte spil, blev resten af kampen op ad bakke.

Troen på sejr mistede SUS – drengene dog aldrig, og med godt 2 minutter tilbage, tog SUS igen føringen ved stillingen 21-22. Herefter blev det til en scoring mere til hvert hold, og kampen endte således 22-23 til SUS.

Kampens målscorere: Thomas Stuhr 7 mål, Jens Bebe 4 mål, Andreas ’Krølle’, Alexander Verheij og Kristian Ryberg hver 3 mål, Kewin Sørensen 2 mål og Peter Lønne 1 mål.

SUS-Østfyn

Søndagens kamp mod Østfyn på hjemmebane skulle vise sig også at blive et tæt opgør. Flere af spillerne havde været på vinterferie, og den manglende træning viste sig specielt i præcisionen i afslutningerne, og med et velspillende mandskab fra Østfyn, blev starten af første halvleg en kopi af opgøret mod Hjemly. SUS var således bagud 2-6 efter godt og vel 10 minutter.

Herefter slog hjemmeholdet over i et 5-1 forsvar, og med 7 scoringer i træk og en redning på straffe fra Frederik Stammer, bragte hjemmeholdet sig foran 9-7. Østfyn hang dog godt på, og først midt i anden halvleg lykkedes det SUS at slå et komfortabelt hul ved stillingen 18-13. Østfyn gav dog SUS drengene kamp til det sidste og det var også Østfyn der sluttede bedst af. Efter 2x30 minutter viste måltavlen 19-18, så det blev til endnu en spinkel sejr til SUS og 2 point mere til kontoen.

Her efter 6 kampe ligger SUS nummer 2 i 2. division A – a point med rækkens nr. 1 fra GOG.

Kampens målscorere: Thomas Stuhr 8 mål (heraf 1 på straffe), Mikkel Birch 3 mål, Kewin Sørensen 2 mål (heraf 1 på straffe), Thomas Torp 2 mål, Nikolaj Ladebo, Jens Bebe, Henrik Skytthe og Andreas ’Krølle’ hver 1 mål.

Næste kamp for U16 Drenge er allerede nu på torsdag den 1. marts, hvor holdet møder Oure I.E. på udebane kl. 18.40.