14 drengene spillede uafgjort hjemme men vandt 18-14 i Gudme

De seneste to søndage har SUS U-14 drenge to gange mødt GOG.

Den første kamp var hjemme den 29. januar.

Det blev en kamp med hurtigt spil, og en kamp, som begge hold var meget opsatte på at vinde.

SUS havde gode chancer, men i en periode virkede det som om, at bolden simpelthen ikke ville i mål.

Så kom der gennembrud med super returløb og mål.

SUS' forsvarsspil var virkelig godt, og det var ikke nemt at få bolden i mål for GOG. Målmand Birk viste sig rigtig godt specielt i anden halvleg.

Det var på mange måder en lige kamp, hvor holdene havde hver deres styrker. Kampen endte retfærdigt 22 -22.

Målscorere var Marko 4, Kristoffer M. 2, Rasmus 1, Kasper 5, Oscar 6, Morten 1 og Lasse 3.

Marianne Noach

I udekampen i søndags mod GOG forsvarede drengene sig godt, men  havde problemer med GOG´s stregspiller. Og SUS havde en del gennembrud, men mange bolde endte forbi mål.

De to hold fulgtes ad, og man fristes til at sige stille og roligt, da 1. halvleg endte 7 - 7.

Kort inde i 2. halvleg kom SUS dog foran og holdt føringen kampen ud, ikke mindst takket være en storspillende målmand Birk.

Kampen endte således 14 - 18 i SUS favør. Målscorere for SUS: Kristoffer M.: 3, Lasse: 2, Oskar 6, Martin 1, Marko 3, Magnus 2, kasper 1.