U16 Drenge 2. division A

1-1 i kampen mellem SUS og GOG Søndag den 29. januar SUS-GOG 24-27 (10-8) Lørdag den 4. februar GOG-SUS 27-29 (15-17)

Den forgangne uge bød på 2 opgør mellem SUS og GOG, og som overskriften fortæller, delte de 2 hold pointene mellem sig. De to mandskaber kender hinanden særdeles godt – både gennem mange års spændende og tætte kampe mod hinanden, men også fra FHF’s Talent Center, hvor flere af drengene træner sammen 1 gang om måneden.

Ugens 2 kampe var ingen undtagelse – det blev nøjagtig lige så spændende som det plejer at være.

Det første opgør blev spillet på hjemmebane i Ullerslev søndag den 29. januar. SUS kom bedst fra start og førte hurtigt 3-0. Først efter næsten 6 minutter lykkedes det GOG at passere en storspillende Frederik Stammer i målet. I slutningen af første halvleg fik SUS slået et lille hul til GOG og førte efter 25 minutter med 4 mål ved stillingen 10-6. GOG kom dog hurtigt ind i kampen igen, og ved halvleg var stillingen 10-8.

Også i 2. halvleg kom SUS bedst fra start, men efter 10 minutters spil var GOG igen helt tæt på, og fik her udlignet til 15-15. 2. halvleg var præget af mange tekniske fejl fra hjemmeholdets side, og hvad der langt ind i kampen lignede en sejr til SUS, endte med et nederlag, og GOG kunne tage hjem med 2 point og en sejr på 24-27.

Kampens målscorere var: Alexander Verheij 7 mål, Thomas Stuhr 6 mål – heraf 1 på straffe, Henrik Skytthe 3 mål, Kristian Ryberg, Andreas ’Krølle’ Johansen og Peter Lønne hver 2 mål, Mikkel Birch og Nicolai Ladebo hver 1 mål.

I lørdagens opgør i GOG var det så SUS’ tur til at tage de 2 point. Det blev igen en meget lige kamp, som gennem hele første halvleg lå og bølgede frem og tilbage, og hvor de 2 hold på skift var foran. SUS fik gang i kontraspillet og fik scoret flere gode mål i andenbøljen. Fra stillingen 15-17 sidst i første halvleg lykkedes det indskiftede Henrik T.P. at holde SUS-målet rent i godt 12 minutter, og GOG’s første scoring i anden halvleg faldt først efter næsten 8 minutter. Frederik Stammer supplerede det gode målmandspil med 3 redninger på straffe i anden halvleg. Et par gange i løbet af anden halvleg fik SUS slået et hul på 6 mål og førte således både 16-22 og 18-24.  Intet er dog givet før det sidste fløjt har lydt, og det lykkedes da også GOG igen at komme helt tæt på, men det var gæsterne fra SUS der endte som vindere med slutresultatet 27-29.

Kampens målscorere var: Thomas Stuhr 10 mål, Alexander Verheij 6 mål, Kewin Sørensen 4 mål – heraf 2 på straffe, Henrik Skytthe 3 mål, Mikkel Birch 2 mål og Jens Bebe, Peter Lønne, Nicolai Ladebo og Kristian Ryberg hver 1 mål.

Næste kamp for U16 Drenge er tirsdag den 14. februar kl. 19.45 på udebane mod Hjemly IE.