U16-drengene gjorde det igen

U16 drengene fører nu 2. division A.

SUS-Oure 31-25 (15-16)

Det blev til endnu en sejr for U16 Drenge i forårssæsonens 2. kamp i 2. division A. Efter søndagens sejr på udebane med hele 10 mål mod Aarup havde holdet troen på sig selv, og gejsten var tydelig fra kampens start.

Det var dog Oure der kom bedst fra start og kom hurtigt foran 0-2. Der skulle gå næste 3 minutter og flere forsøg fra SUS, før Kristian Ryberg fik bolden i mål til 1-2. Herfra blev det en meget lige kamp, og holdene lå i det meste af kampen ikke længere end 1-2 mål fra hinanden.

Først midt i 2. halvleg fik SUS drengene slået et lille hul til Oure, og førte efter godt 15 minutter 24-20. Oure forsøgte sig herefter med deres offensive 3-3 forsvar, men det var SUS mandskabet forberedt på, og løste opgaven uden problemer.

Fredrik Stammer i målet stod – trods maveonde - en fantastisk kamp, med flere flotte redninger, og tog blandt andet også 2 ud af Oures 3 straffekast. Igen var der tale om en flot holdindsats, hvor der hele kampen igennem blev spillet meget disciplineret, og hvor så godt som alle spillere på holdkortet igen kom på måltavlen.

Efter kampen blev der sunget fødselsdagssang for Kewin, der på dagen fyldte 16 år, og vel nok fik en af dagens bedre gaver med sejren over Oure på hele 31-25.

Her efter 2. spillerunde indtager holdet førstepladsen i 2. division A.

Dagens målscorere var: Thomas Stuhr 14 mål, heraf 2 på straffe, Peter Lønne 4 mål, Jens Bebe 3 mål, Andreas ”Krølle”, Kristian Ryberg og Henrik Skytthe hver 2 mål, Kewin Sørensen ligeledes 2 mål – heraf 1 på straffe og Mikkel Birch og Nicolai Ladebo hver 1 mål.

Næste kamp for U16 Drenge er søndag den 29. januar på hjemmebane kl. 10.00 mod GOG – vel mødt!