Ti-måls sejr i Aarup

U16 Drenge kom godt i gang efter godt en måneds kamppause.

Aarup-SUS 25-35 (15-18)

Det blev til en sikker sejr for U16 Drenge 2. div. A, da de på udebane i forårssæsonens første kamp søndag den 15. januar mødte Aarup. For første gang i flere måneder var truppen skadesfri, og drengene kom da også godt fra start. Med en redning fra Frederik Stammer i kampens første minutter på Aarups første straffekast var stemningen i top og gejsten til at få øje på.

Fra stillingen 2-2 løb SUS drengene fra modstanderen, og førte midt i første halvleg med 6 mål ved stillingen 4-10. Sidste halvdel af første halvleg blev en noget mere rodet affære, med flere brændte 100 % chancer. Det lykkedes dog ikke Aarup at komme tættere på en 3 mål, og efter 30 minutter var stillingen 15-18.

I anden halvleg kom Aarup på 17-19 i de første minutter, men herefter var det som om træner Christian Rahns lille opsang fra pausen virkede, og drengene fik aftalerne på plads og spillede resten af kampen koncentreret og velorganiseret.

I målet kom både Frederik Stammer og Henrik TP godt i gang, og alle spillere på holdkortet kom på scoringstavlen: Thomas Stuhr 8 mål, Alexander Verheij og Andreas ”Krølle” hver 5 mål, Henrik Skytthe og Jens Bebe hver 4 mål, Kewin Sørensen og Mikkel Birch hver 3 mål, Peter Lønne 2 mål og Kristian Ryberg 1 mål.

Næste kamp for U16 drenge er allerede nu på torsdag den 19. januar, hvor drengene møder Oure på hjemmebane kl. 18.15. Der er derfor rigtig god grund til at komme i hallen på torsdag, hvor også U18 piger og Herrer 2. division spiller hjemme.