Også ubesejret hjemme efter Holte-kampen

Heller ikke det ellers ubesejrede tophold kunne i aftes pille ved SUS-herrernes status som uovervindelig i 2. division på hjemmebane. SUS vandt kampen sikkert 25-19.

Respekt! Efter oprykningen til denne sæson til 2. division er SUS-herrerne fortsat ubesejret  på det nye blå gulv efter branden i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.

Og det til trods for, at holdet torsdag aften ellers mødte et af dansk håndbolds tidligere flagskibe, Holte IF, som indtil videre i denne sæson ikke har sat point til.

Men SUS Håndbolds unge talenter gik helt uimponeret til opgaven, og satte de ellers meget mere rutinerede Holte-spillere på plads, ikke mindst gennem en heroisk indsats i forsvaret af den stærke midterakse med Sebastian Ring, Anders Bebe Hansen, Jacob Lindemann og fremskudte Simon Elsborg - sammen en stærkt spillende Mikkel Jensen i SUS-målet - alle fem, som kun er 20 år!

Mod sig havde de blandt andet Simon Hammer, der har en fortid som ligaspiller i FCK. Men han blev holdt nede på kun tre scoringer i kampen.

I modsatte ende kom truslen især fra de to langskytter, Lasse Kok Hansen og Jacob Lindemann med henholdsvis ni og seks scoringer, mod rækkens ellers normalt mest frygtindgydende målmand, lange og rutinerede Jesper Jakobsen - med fortid i GOG. Selv holdt han sit hold inde i kampen i en lang periode i 1. halvleg med flere redninger af ellers 100 procent SUS-chancer, men også han blev så frusteret, at han skældte både medspillere og også dommerne ud, og indkasserede en udvisning. Desværre måtte han til sidst i kampen udgå med en ankelskade.

Udover de to topscorere fra distancen blev de øvrige SUS-mål sat ind i Holte-målet af Niels Hansen (4), Simon Elsborg og Anders Bebe Hansen hver 2, samt Sebastian Ring og Mads Rydal hver 1 mål.

Næste hjemmekamp i 2. division er torsdag den 19. januar kl. 20.15, hvor bundholdet Lammefjorden komm på besøg. Men vær varsom: SUS tabte udekampen derovre med 11 mål i Lammefjordens hidtil eneste sejr.