Formændene benyttede lejligheden til at skåle og ønske SUS Håndbold alt godt i de kommende år. Erik Hansen og Torben Nielsen, som har siddet i de længste perioder, havde dette indlæg ved festen:
En del af jer kan sikkert godt huske, da SUS blev til. Men for alle de unge, som heldigvis er her i aften, lige et par tilbageblik.
Gennem en del år op gennem 70'erne og 80'erne havde vi både i Skellerup SG&I og dem i Ullerslev Håndboldklub snakket om at slå os sammen, når vi alligevel spillede i samme hal. Men der var kamp om spillerne og som regel altid hårde lokalopgør. Faktisk har jeg (Erik Hansen) selv spillet herre junior i Ullerslev - for mange, mange år siden, og siden altid i Skellerup, indtil det blev SUS.
Men det var først, da klubbernes ældste fandt sammen i et fælles oldboyshold, at gik det stærkt. På få måneder i vinteren 1988/89 fik et lille udvalg med tre fra hver klub udarbejdet et oplæg til sammenlægningen. Vi lavede en masse information til medlemmerne og holdt et info-møde med bl.a. Poul Syberg, som fortalte om skabelsen af GOG af tre klubber tilbage i 1972.
Oplægget til vor sammenslutning blev vedtaget med stort flertal ved to generalforsamlinger i begge klubber samme aften den 29. marts. Dermed var SUS Håndbold en realitet.
Det blev en stor succes fra starten. Både damerne og herrerne lå første år i Danmarksserien (efter et enkelt år i 3. division, som herrerne rykkede op i 1988 med Christian Petersen som træner!), og begge hold rykkede allerede første år op i 3. division – damerne for første gang. Og herrerne allerede sæsonen efter igen op i 2. division, som dengang var landets næstbedste. Vi spillede f.eks. mod Bjerringbro, Ikast og Skjern (vi vandt faktisk over Skjern her på hjemmebane!) - og SUS-træneren var: Michael Andersen, som I ofte ser på TV som direktør for Team Danmark.
I 1992 blev SUS Håndbold årets børnehåndboldklub på Fyn, vore ynglinge kom op i østdivisionen for første gang, vi blev igen årets børnehåndboldklub i 2001 - både på Fyn og i hele landet, drengene kom til DM osv. osv.
Ja, I kender resten!
Hundredvis af ledere, bestyrelsesmedlemmer og trænere har alle medvirket til, at SUS Håndbold er blevet den succes, den er - ikke alene på lokalt plan men skabt respekt om navnet i hele landet. Som gamle formænd varmer det helt utroligt om hjertet, at se al den aktivitet, opbakning og flotte resultater, som SUS Håndbold skaber år efter år.
Men husk, at det kræver masser af frivillige, der vil tage en tørn for at klubben kan fungere og holde det høje aktivitetsniveau. Så derfor kære medlemmer og forældre - giv et frivilligt bidrag i form af din arbejdskraft på et eller andet plan - der er behov for alt muligt hjælp.
SUS Håndbold, længe leve! Hurra, hurra, hurra - og så det lange: Hurraaaa...