Ny stor hjemmesejr til herrerne

Team Sydhavsøerne sendt hjem til Lolland-Falster med et 11 måls nederlag efter den flot og disciplineret SUS-indsats.

Efter det overraskende nederlag på udebane i søndags mod Lammefjorden har spillerne og trænere i ugens løb fået talt ud og fået trænet effektivt. Derfor var 2. divisionsholdet klar til en anderledes disciplineret indsats, da de i dag løb ind på det nye lyseblå gulv i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.

En stor ros til hele holdet lød der fra træner Jørgen Christensen efter sejren på hele 35-24.

- Det er rigtig flot af spillere at vende den ynkelige indsats i søndags på så kort tid. Alle stod sammen og holdt aftalerne i dag, og det tegner godt for de næste to kampe, som også er på hjemmebane.

På intet tidspunkt kunne gæsterne true SUS-mandskabet. Og fra stillingen 8-4 efter et kvarters spil satte SUS ekstra fart i deres frygtede kontraspil, og på ti minutter viste måltavlen 17-7.

Det flotte spil fortsatte efter pausen, og ti måls forspringet på 25-15 blev i slutfasen endda øget til med et enkelt mål mere.

Samtlige SUS-spillere kom på målscorelisten, dog med den sprudlende venstre fløj Simon Elsborg som suveræn topscorer med 10 mål. Fra stregen nettede Casper Grønnegaard 6 gange, Lasse Kok Hansen scorede 5 langsskudsmål, Patrick Nielsen 4, Jacob Lindemann og Niels Hansen hver 3, Jacob Fladegaard, samt Heine Christiansen, Mads Rydal og Anders Bebe Hansen hver 1 mål.

På søndag den 6. november kl. 14.30 spiller 2. divisionsherrerne igen hjemme - denne gang mod Øresund Håndbold.

Læs Fyens Stiftstidendes omtale af kampen her!