SUS' U14 drenge 1 ved Nordea cup 2011

Holdet sluttede på 4. pladsen efter en god indsats ved SUS-stævnet i sidste weeekend.

U14 drenge 1 mod GOG blev en kamp, hvor SUS-holdet kæmpede, men havde nogen nervøsitet, og GOG var meget hurtige i deres modtræk.

Det betød, at 1. halvleg sluttede med 14 -5 til GOG.

GOG er nogle fysiske hårde spillere, som SUS giver nogen modstand med til tider flot og godt sammenspil. Der var gode forsøg, men det var ligesom om bolden ikke ville i mål. Men GOG fik ikke så mange mål som i 1. halvleg.

Kampen sluttede 25-14 til GOG.

Målscorere var Lasse 7, Bobber 1, Martin 1, Oscar 3 og Magnus 2.

Mod Billund var det en mere jævnbyrdig kamp i 1. halvleg. Der blev kæmpet godt, men igen drillede det med at få bolden i mål.

Første halvleg sluttede med 9 - 8 til Billund.

Anden halvleg blev der igen kæmpet bravt, men mangler en anelse samarbejde. Det kommer dog, og kampen sluttede 18 – 15 til SUS.

Målscorere var Morten 1, Adam 4, Bobber 5, Kristoffer N 1, Oscar 3, Lasse 2 og Magnus 2.

Søndagens første kamp var mod Køge. Her var der tempo og energi fra SUS fra første færd. Godt spil i forsvar og angreb. Her var gode oplæg til mål.

Første halvleg sluttede 13 -4 til SUS.

Anden halvleg var Køge hurtige i angreb, men havde svært ved at komme igennem SUS forsvar. Igen flot samspil i angreb, er gode til at se chancer og dermed fine afleveringer.

Kampen sluttede med 23 – 17 til SUS.

Målscorere Adam 4, Magnus 5, Morten 2, Martin 2, Marko 1, Oscar 3, Bobber 2 og Lasse 4.

Rækkens bedste hold var Grindsted. Her kæmpede SUS hele vejen, men Grinsted førte 17-2 ved første halvleg.

Anden halvleg kæmpede SUS igen, men også her kom de til kort.

Kampen sluttede 32 -10.

Målscorere var Lasse 1, Oscar 1, Magnus 3, Adam 5 og Martin 1.

Med disse resultater sluttede SUS på tredjepladsen i puljen, og derfor blev den sidste kamp et opgør om den endelige tredje- og fjerdeplads mod Billund.

SUS kæmper godt, men presses  af Billund, som har et hårdere spil end i lørdagens kamp. SUS forsvar har lidt svage øjeblikke.

Anden halvleg er bedre, hvor der er et super samspil, variation i angreb og hurtige kontra.

Kampen slutter 16 -15 til Billund.

Målscorere Lasse 5, Oscar 2, Frederik 2, Kristoffer N 1, Bobber 1, Magnus 2 og Marko 1.

For alle kampe gælder, at alle I på holdet, spiller som målmænd, har ydet jeres bedste til hver en kamp. I har givet os, som bare ser på og gør os kloge, nogle rigtig gode oplevelser.  Tak for det.

Og en tak til dig, Tom, som jo også har lod og del i disse oplevelser.