1300 håndboldbørn scorede 6.000 mål i weekenden

Nordea Cup blev igen en vellykket succes med over 300 håndboldkampe og masser af god træning op til sæsonen. Se samtlige resultater og billeder fra stævnet herunder og under Nordea Cup til venstre her på siden.

 

Præcist 6.000 mål blev scoret lørdag og søndag, da SUS Håndbold for niende år i træk afviklede et stort opstartstævne, her fjorten dage før vinterturneringen går i gang. Igen i år havde klubber fra hele landet - lige fra Skanderborg, Grindsted, Odder til Køge og HIK - taget imod invitationen til at deltage i Nordea Cup, som blev spillet i ikke mindre end 11 østfynske haller - de to renoverede haller i Ullerslev, i Langeskovhallerne, Nymarkshallen, Nyborghallerne, Aunslevhallen, i Vindinge, Skovparkhallen og i Idrætsparkhallen i Nyborg.

Ialt 1300 spillere i alderen fra 9 til 15 år deltog i stævnet, og heraf overnattede næsten 1.000 på skolerne i Ullerslev, Langeskov og Aunslev.

For at klare bespisning og serveringen for de mange gæster, rengøring, dommerbordsvagter og alle de mange øvrige opgaver i forbindelse med det store arrangement var næsten 200 frivillige, forældre, spillere, ledere og andre hjælpere i sving i hele weekenden.

Ikke mindre end 314 kampe blev afviklet uden uheld, og dermed fik de 119 hold en god optakt til sæsonen. Og for SUS Håndbold blev det samtidig både en klubmæssig og økonomisk succes. Det økonomiske resultat blev ligesom sidste år i størrelsesorden 130-140.000 kroner.

På banen blev vinderne i U10-kategorien, der tæller spillere på 9-10 år, pigerne fra Team HK Køge, og hos drengene henholdsvis GOG i A-rækken og HIK fra København i B-rækken.

I kategorien 11-12 år vandt GOG i pige A-rækken og Grindsted GIF i U12 pige B. Hos de 11-12 årige drenge gik 1. præmierne i form af Nordea-tasker i A-rækken til Søften GF og i B-rækken til Skanderborg Håndbold. 

I de ældste årgange på 13 og 14 år vandt pigerne fra Grindsted GIF A-rækken efter en række meget tætte kampe, mens sejren i U 14 piger B gik til GOG. Endelig vandt U 14 drengene fra Grindsted GIF A-rækken, mens tasker og medaljer i B-rækken blev overrakt til GOG.

De deltagende hold udtrykte stor tilfredshed med arrangementet, og er klar til at drage til Ullerslev og omegn igen næste år i september, hvor SUS Håndbolds opstartsstævne til sæsonen dermed kan fejre 10 års jubilæum.