Talenttræning og Medielejr drenge årgang 1994 og 1995

Så er det i weekenden, at Benjamin Pedersen fra u16 drenge skal af sted til sin første talenttræning under DHF! Og SUS ønsker ham selvfølgelig STORT tillykke med den flotte udtagelse samt held og lykke i weekenden!

Samlingen foregår i Hobro, hvor DHF samler alle de udtagne spillere i årgang 1994 og 1995. Benjamin kom igennem det lille nåleøje ved Iagttagelsesstævnet i Valby den 10.april. Der var nemlig i alt kun fire spillere fra årgang 1995, som blev udtaget til Talenttræningen sammen med 1994’erne! Godt gået, Benjamin!

Ved Iagttagelsesstævnet blev der samtidigt udtaget yderligere otte spillere til Medielejren i forbindelse med Testkurset 10.-13.juni i Vejen. Her vil de i alt 42 spillere fra hele landet fra årgang 1995 blive vurderet endnu engang med henblik på talenttræningen i øst og vest til efteråret. Og blandt disse otte spillere fik SUS endnu en spiller med: Joakim Rydal. Også et STORT tillykke til Joakim, og pøj pøj!

SUS er både glade for og stolte af, at DHF spotter to af klubbens dygtige spillere! Det er et kæmpe skulderklap til klubben og de dygtige trænere, som uge efter uge arbejder med spillernes udvikling!

Endnu engang TILLYKKE, drenge!