Triumfen i Lystrup - se billederne!

SUS HÅNDBOLD ER I 2. DIVISION. 200 ellevilde SUS-tilskuere var med til at bære SUS-herrerne til sejren over HK Århus Nord, og oprykningsfesten sluttede først langt ud på natten hjemme i Kultursalen! Se billederne - og live-reportagen, som rigtig mange fulgte hjemme på computerskærmen!

Det blev en uforglemmelig aften for spillere, tilskuere og alle øvrige i SUS Håndbold, da herrerne onsdag i Lystrup Sportscenter sikrede sig oprykning til landets 3. bedste række efter en flot kamp mod HK Århus Nord. Sejren blev på 30-27 (se hele kampforløbet nedenfor), og da SUS som bekendt vandt hjemme tre dage forinden med fem overskydende mål, slog SUS-spillerne fast, hvem der er berettiget til oprykningen.

Jublen ville ingen ende tage, da oprykningen var i hus, og klokken var derfor først et, da dobbeltdækkerbussen fra Bergholdt rullede ind på parkeringspladsen i Ullerslev. Her ventede varme frikadeller og kartoffelsalat til alle, og først ved halv fire tiden gik de sidste hjem fra Kultursalen, som hallens personale beredvilligt havde åbnet, selv om rengøringen efter branden endnu ikke er overstået.

Et kæmpe tillykke til spillerne og til hele SUS Håndbold med oprykningen!

Se billeder fra oprykningskampen og festelighederne bagefter (i slideshow med små billeder)!

Her træner Brian Nielsen, der nu tager afsked med SUS Håndbolds herrer efter en fornem sæson - og held og lykke i GOG med deres divisionsdamer:

HK Århus Nord – SUS: 27 – 30 (14-16)

OPRYKNINGEN kom i hus i Lystrup Idrætscenter, som i dagens kamp var forvandlet til SUS-halllerne, hal 3. Hvilken stemning med over 200 fynboer, der var på plads og gav os en fantastisk opbakning, da vi havde brug for det – og ubeskriveligt at fejre sejren sammen med alle jer, der var taget med til Lystrup. TAK for opbakningen skal det lyde fra hele holdet, indløb på udebane med den vildeste stemning, mange har oplevet, det gav fugtige øjne hos selv nogle af de meste rutinerede – det var vildt!

Vi havde forberedt os på modtræk på skæv 5-1 i tirsdagens træning, og det gav bonus, da det var det forsvar,  Århus Nord startede ud med. Vi startede fornuftigt, og fik hurtigt spillet nerverne væk, og fik en god start og kom hurtigt foran med et par stykker, men halvlegen var meget lige, og vi kunne gå til pausen foran med to mål.

Efter pausen kom det 3-3 forsvar, vi havde frygtet og forberedt os på frem mod kampene. Vi løste det fornuftigt, men det offensive forsvar sammen med en stribe udvisninger gjorde, at Århus kom tilbage i kampene, og også foran med 22-20. Vi holdt dog hovedet koldt, spillede klogt og fornuftigt, og med tre hurtige scoringer fik vi vendt – og lukket kampen.

Vi spiller i dag helt fantastisk – vi holder aftalerne i dag, og alle kæmper for sagen, og byder ind i kampen – vi holder os til taktikken og stoler på vores koncept, også når det brænder på. Det gav os sejren i dag i en kamp, hvor alle kom på tavlen, men hvor vi må fremhæve Mikkel i målet, som stod årets kamp – og Lasse som bombede videre, som han sluttede hjemmekampen.

Målet blev nået, oprykning til 2. division og at slutte med disse fire kampe, hvor ikke kun holdet med HELE KLUBBEN har vundet en oprykning, fantastisk at opleve opbakningen i de kampe, det har været en fornøjelse.

Tak for sæsonen og opbakningen – og herfra skal det også lyde en tak for en god sæson, og held og lykke næste år i 2. division.

LIVE: HK ÅRHUS NORD - SUS HÅNDBOLD:

SUS HÅNDBOLD ER I 2. DIVISION TIL NÆSTE SÆSON! FOLK GÅR AMOK OG DEN ER HJEMME. SUS VINDER 27-30 OG ER VIDERE. ALLE SUS TILSKUERE LØBER PÅ BANEN! MIKKEL JENSEN SLUTTER AF MED EN STOR REDNING!!!

Storspillende Mikkel Jensen skudt i hovedet, men er oppe igen! Århus reducerer til 27-30. Der resterer 1 minut af kampen!

"2. DIVISION, 2. DIVISION, SUS DE ER I 2. DIVISION" LYDER DET NU!

ALLE STÅR OP. DER RESTERER 2 MINUTTER OG DRENGENE FRA SUS SYNGER "SOMMER, SOMMER OG SOL - DUFTEN AF SUS I 2. DIVISION!" - SUS fører 26-30 med halvandet minut igen! Den er sikker!!

Anders Bebe Hansen til 26-29! Og CHRIS SAWAGUCHI - TRO DET ELLER EJ! 26-30 til SUS Håndbold.

Mikkel Jensen igen, igen, igen, igen! Han tager alt lige for tiden! Super indsats af målmanden i SUS-målet!

Lasse Kok Hansen igen! 26-28! SUS føring på samlet 8 mål med 8 minutter igen. Det kan og må ikke gå galt nu!!

Reducering til 26-27. SUS folkene begynder at stå op nu, da ungdomsspillerne synger "OP OG STÅ!"

Simon Elsborg scorer hen over hovedet på målmanden! Det ligner 2. division i Ullerslev til næste sæson!! 25-27 til SUS Håndbold med 9 minutter igen. Endnu en fantastisk redning af Mikkel Jensen!!

Mikkel Jensen redder igen! Han har stået en god kamp i SUS-målet! Straffekast til SUS Håndbold!

Der er huller i Århus' 3-3 forsvar og SUS finder dem! 25-26 ved Anders Bebe Hansen, og derefter en to minutters udvisning til Sebastian Ring.

6 mod 6 igen og udligning til 25-25!

Nu SKAL HK Århus Nord vinde med mininum 6 mål for at blive i 2. division, da SUS har scoret de 25 mål, som Århus scorede i Ullerslev i søndags! Der resterer 12 minutter og SUS fører i realiteten med 7 mål!

Super redning af Mikkel Jensen i SUS målet efterfulgt af SUS scoring ved Jacob Lindemann! 24-25!

2 minutters udvisning til hjemmeholdet HK Århus Nord. SUS får halvandet minut i overtal!

Århus scoring i overtal. 24-24 her i Lystrup!

Samlet føring på 54-48 til SUS Håndbold for at understrege det!!!

3. tynde udvisning til udeholdet SUS Håndbold!! Lasse Kok Hansen må ud og hvile i 2 minutter. Spillet et kvarter og stillingen er 23-24 til SUS Håndbold.

Mikkel Jensen griber Århus-fløj ud!

SUS er ved at finde løsninger på Århus' 3-3 forsvar, og så er SUS foran igen. Lasse Kok Hansen til 23-24!

Dennis Vesterskov til 23-22, og hurtigt kontraløb af Simon Elsborg efterfølgende til 23-23!

HK Århus Nord foran med 23-21. SUS scorer dog mere end 25 mål idag, og derfor kan et nederlag på 5 mål tåles for at komme i 2. division efter sommerferien!

Niels Hansen til 22-21! Der er spillet 10 minutter af anden halvleg.

HK Århus Nord bringer sig foran 22-20.

SUS fuldtallig!

SUS overlever deres 2 mand nede og får en mand ind igen. Stadigvæk 21-20 til hjemmeholdet.

SUS Håndbold har svært ved Århus' 3-3 forsvar, og endnu en tynd udvisning til SUS Håndbold. Chris Sawaguchi må ud. 2 mand i undertal i 1:12 minutter! HK Århus Nord scorer samtidigt på straffekast og bringer sig foran 21-20. Puha da da! Nu begynder SUS-tilskuererne at bide negle! KOM SÅ SUS HÅNDBOLD!

Simon Elsborg på banen igen, men så må Jacob Lindemann ud i 2 minutter! Samtidigt med er der udligning til 20-20.

Endnu en reducering, efterfulgt af en SUS-scoring. 18-20 til SUS Håndbold. SUS scoringen blev sat ind af Anders Bebe Hansen. Hurtig reducering til 19-20 derefter.

Reducering. 17-19 til SUS Håndbold. Århus fuldtallig.

Simon Elsborg får en tynd udvisning, så nu er de 5 mod 5 i 24 sekunder inden hjemmeholdet bliver fuldtallig.

Det føles næsten som om at SUS er på hjemmebane i det jyske. De 200 SUS-folk er højtråbende og sætter en rigtig god stemning! Lasse Kok Hansen igen igen igen. 3 ud af 3 SUS mål i anden halvleg. 16-19 til SUS Håndbold.

Lasse Kok Hansen er kommet godt igang med anden havleg. Han scorer SUS' og hans eget 2. mål i 2. halvleg til stillingen 16-18. Efterfulgt af en 2 minutters udvisning til hjemmeholdet!

Endnu en reducering. 2 minutter spillet af anden halvleg. 16-17 til fynboerne.

HK Århus Nord til 15-17. De er nu begyndt at gå frem i et 3-3 forsvar.

Lasse Kok Hansen starter scoringerne i anden halvleg. SUS foran 14-17.

HALVLEG I LYSTRUP IDRÆTSCENTER: HK ÅRHUS NORD - SUS HÅNDBOLD 14-16. SAMLET FØRING TIL SUS HÅNDBOLD PÅ 46-39!!

3 på stribe fra Jacob Lindemanns hånd til 13-16, men reducering 7 sekunder før tid til hjemmeholdet, gjorde det til halvlegsstillingen 14-16 til udeholdet SUS Håndbold! Det ligner noget!

Jacob Lindemann til 13-14! Herefter en super redning af Mikkel Jensen i SUS-målet. Hurtigt spil op ad banen og endnu en gang Jacob Lindemann til 13-15! Der resterer 1 minut!

Udligning for hjemmeholdet. 2 et halvt minut tilbage. 13-13

Simon Elsborg med en isse, og SUS igen foran 12-13.

4 mål i træk af hjemmeholdet, og udligning til 12-12. Der resterer 4 et halvt minut af første halvleg.

SUS Håndbold taber undertalsperioden med 3-0. Derfor er HK Århus Nord nu på 11-12.

To mål af hjemmeholdet i det første overtalsminut. Stilling 10-12.

Simon Elsborg med en kontrascoring! 8-12 til SUS Håndbold! Og efterfølgende en 2 minutters udvisning til Casper Grønnegård. Kampens første af slagsen.

SIMON ELSBORG MED EN SKRUEBOLD. Tremåls føring til SUS Håndbold nu! Det ser godt ud! Samlet stilling på 41-33 nu efter 21 minutter i Lystrup!

20 minutter er rundet, og SUS er foran 8-10. Lasse Kok Hansen med hans andet mål for SUS.

Endnu en SUS-scoring. Casper Grønnegård til 7-9 efter 19 minutters spil.

Lasse Kok Hansen med hans første mål til stilling 7-8!

Ingen SUS-mål i nu 5 minutter, og med to mål for hjemmeholdet i dette tidsrum står der nu 7-7.

Der er nu spillet 16 minutter, og HK Århus Nord reducerer til 6-7.

Dennis Vesterskov til 5-7. Dermed en samlet føring på 7 mål til SUS Håndbold efter 13 minutters spil her i Lystrup.

Så ingen er tvivl, så er det Mikkel Jensen der står på mål for SUS Håndbold. Palle var bare inde og forsøge at tage første straffekast. Stillingen efter 11 minutter er 5-6 til SUS.

Lille scoringskrise her i Lystrup. Efter 9 minutter er stillingen 4-5 til udeholdet, SUS Håndbold.

Hjemmeholdet reducerer til 4-5.

Spillet 5 minutter, Anders Bebe Hansen til 3-5!

Et mål til hvert hold - stillingen er nu 3-4 til SUS Håndbold.

2-3 til SUS Håndbold. Sebastian Ring med hans andet mål.

2-1 til hjemmeholdet. Palle Matthiesen formåede ikke at tage straffekastet! Niels Hansen til 2-2 straks efter..

Sebastian Ring scorer SUS' første mål til 1-1 og publikum er ellevilde!

Kampen er nu fløjtet op , og 1-0 til hjemmeholdet.

SUS-banneret er hængt op bag det ene mål, klappølserne er pustet op og SUS-spillerne er lige løbet på banen til et kæmpe bifald! Der er nu kun 5 minutter til kampstart, og både tilskuere og spillere er klar til kamp!

Så er der 10 minutter til kampstart, og de næsten 200 SUS-tilskuere er klar til kamp! Langt over halvdelen af hallen er fyldt med fynboer! Der er dækket op til en fest!