U18 Drengene øgede forspringet med sejr

U18 Drengene havde inden dagens kamp sikret sig den samlede sejr i 1. division øst - men det forhindrede ikke SUS-drengene i at slå rækkens absolutte bundhold, og dermed øge afstanden til nummer 2 i divisionen. SUS Håndbold har nu 6 point ned til Tommerup HK på andenpladsen inden sidste kamp på onsdag.

På forhånd så det ud til at blive en stille dag på kontoret for SUS' U18 Drenge inden dagens kamp mod rækkens absolutte bundhold - Øresund Håndbold. Øresund Håndbold havde inden dagens kamp ikke formået at skrabe et eneste point til sig i anden halvsæson, og SUS havde da også vundet det første indbyrdes opgør med 12 mål på udebane. Derfor så det på forhånd ud til en SUS-sejr på jubilæumsdagen for SUS' 20 års historie. Der var dog ikke det helt store på spil i dagens kamp andet end sejren og de 2 point. For inden dagens kamp havde Øresund Håndbold sikret sig rækkens sidsteplads og SUS havde sikret sig rækkens førsteplads.

Det lignede dog ikke at det skulle være en forhindring for SUS' drenge som skød Øresund Håndbold i sænk i kampens start. Efter blot 7 minutters spil havde SUS scoret 8 mål, og var i front med 8-2. Her i blandt havde Jacob Lindemann (som i øvrigt fyldte 18 år denne søndag) allerede scoret 5 mål for hjemmeholdet. På grund af 2 SUS-skader havde alle tre SUS-målmænd taget plads på bænken, og Rasmus Gregersen startede godt i SUS-målet. Der blev dog for at få alle målmænd i spil skiftet lystigt ud i første halvleg på den position, og alle tre målmænd gjorde en flot figur. SUS' scoringsstime stoppede først i det 14. minut, hvor tiden rullede fra SUS' scoringer, og dermed kunne SUS gå til pause med en føring på 19-11 efter et fantastisk første kvarter for SUS - hvorefter SUS-spillerne gik ned i tempo.

SUS kom dog igang med anden halvleg med en chokstart. Det var som om der var kommet fornyet gejst i udebaneholdets spillere, og de kom rigtig godt igang med anden halvleg. Øresund Håndbold kom helt op på 21-16, inden SUS igen begyndte at spille med hovedet. SUS havde dog samme difference på de 5 mål igennem en del af anden halvleg, men med 10 minutter igen måtte Øresund dog melde pas, og kræfterne løb ud af spillerne fra Sjælland. SUS trak igen fra og på en del kontramål kunne SUS løbe sejren hjem. Sejren kom dog til at lyde på lidt mere end de fleste nok havde troet på, efter Øresunds gode start på anden halvleg - idet SUS vandt kampen 34-24. En af grundene til Øresunds lille comeback i anden halvleg var klart en meget velspillende målmand i Øresund-målet. Han var en god sidste mand for udeholdet, og uden ham kunne nederlaget have været en del større end tilfældet var.

SUS-topscorer i dagens kamp blev fødselsdagsbarnet Jacob Lindemann med 8 mål, som med ellers hele 7 scoringer i 1. halvleg gik lidt i stå i anden halvleg, sammen med resten af SUS-holdet. Sebastian Ring og Tobias Jakobsen efterfulgte Jacob med 5 mål hver, Patrick Nielsen med 4 mål, Anders Bebe Hansen og Jeppe Kok Hansen hver 3 mål, mens "Kerteminde-banden" bestående af Rasmus Petersen, Luca Hintze og Andreas Berg hver scorede 2 mål for SUS. Dermed kom alle 9 SUS-markspillere på måltavlen denne søndag eftermiddag.

Næste og sidste opgave for SUS-mandskabet inden en velfortjent ferie er på onsdag, hvor holdet drager til Himmelev. Her skal holdet spille mod HVI Himmelev, som er blevet besejret 3 gange tidigere i denne sæson. SUS-spillerne har dog en revanche til gode. Himmelev vandt nemlig turneringens sidste kamp for 2 år siden, da SUS ligeledes vandt 1. division. Efter onsdagens kamp håber SUS-spillerne dog på at kunne løfte pokalen med en sejr, og ikke endnu et nederlag til HVI Himmelev på sidste spilledag som tilfældet var for 2 år siden. Der er arrangeret bustur til kampen. Du kan læse mere om turen, og hvordan du kan komme med her: http://www.sus-ullerslev.dk/indhold/sider/vis_artikel-27/default.aspx?id=65.