U14 pigerne blev fynsmestre

I søndags spillede U14 pige 2 fynsmesterskab mod Otterup og endte med flotte guldmedaljer om halsen (se billederne).

Efter den sidste turneringskamp var vi ifølge FHF ikke blevet nr. 1. Men der var sket en fejl, og tirsdag aften fandt vi ud af, at vi skulle spille fynsmesterskab mod Otterup, der havde vundet den anden B række. Spændingen var tydelig at spore hos pigerne, og inden kampen i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter  kom alle sommerfuglene ned i en pose og gemt væk. Dette viste sig at være en rigtig god start på en fantastisk kamp.

Vi kom godt fra start, hvor især Rosa havde en stor del af æren i, at vi kom foran 4-1. Kamilla på stregen kom også godt i gang i løbet af første halvleg og var med i 3 scoringer. Forsvaret fik stoppet de fleste gennembrud og stregindspilninger, og da Nikita på mål tog langskuddene, fik Otterup ikke scoret ret meget i 1. halvleg. De havde dog en dygtig fløjspiller, der var skyld i at de fulgte med, indtil halvlegsstillingen på 8-4.

Efter pausen fik Kat godt styr på deres fløjspiller og sammen med, at vi fik godt gang i scoringerne i den anden ende, kom vi hurtigt foran 13-5. Her havde Otterup svært ved at stå i mod vores hurtige angrebsspil med mange gode tilspilninger fra Josefine. Midt i 2. halvleg havde vi en del fejlafleveringer. Til vores held havde Otterup det samme, og vi bevarede det store forspring. For at gøre sejren enenu bedre tog Nikita et straffe i det sidste minut, og kampen endte 18-11 til SUS.

Målscorere blev Rosa med hele 6 scoringer, Kamilla med 4, Karoline 4, Josefine 2, Sofie og Luise med hver 1.

Efter der var blevet sagt tak for kampen, var der medaljeoverrækkelse til begge hold til stor beundring fra forældre og bedsteforældre. Da der var blevet taget ca. en milliard billeder kunne pigerne gå i cafeteriet til en meget stor og velfortjent Sluch Ice. Tak til det fantastiske publikum for opbakningen – det var en fornøjelse og tak til pigerne for en god og sjov sæson.