God men nervøs kamp i Give

Efter nederlaget på tre mål i oprykningskampen til 2. division lørdag skal herrerne returkampen på lørdag den 9. april kl. 14.30 vinde med mindst fire mål for at komme videre til de afgørende kampe mod Aarhus Nord.

Give Fremad – SUS: 29-26 (13-14)

Vi tog hul på oprykningskampene til 2. division med en udekamp mod nr. 2 fra pulje 3 fra HK Give Fremad. Turen fra Ullerslev til Give blev i dobbeltdækkerbus, da der var mange supportere som tog turen til Give, og støttede op omkring holdet. Fra spillere og trænere skal der lyde en stor TAK til alle jer, der var taget til Give, det betyder alt for os, at vi i de meget tætte kampe kan mærke støtten fra jer.

Vi startede kampen meget nervøst og forkrampet, og der skulle gå hele 7 min og 26 sek., inden vi fik første scoring sat ind bag Greves keeper – heldigvis startede Give ligeså nervøst som os, så stillingen, da vi scorede et mål, var 1-1. Vi spillede en god 1. halvleg, som var meget lige hele vejen igennem, og vi kunne gå til pausen foran med et enkelt mål.

2 halvleg forløb meget som første, vi var meget lige, men efter 20 minutter kom Give foran med et par mål, og vi formåede ikke at lukke hullet helt. Vi havde chancen med 5 minutter igen, da vi fik reduceret til 26-27, men en brændt chance og en kontrascoring gjorde, at vi kom bagud med de to mål – og med 45 sek. Igen, fik Give den sidste scoring sat ind.

Vi spillede en god kamp i Give, og havde muligheden for at vinde kampen. Desværre brændte vi for mange chancer på ellers velspillede angreb. Vi må også indrømme, at vi i dagens kamp kunne mærke, at det for mange af vores spillere var det første gang, man stod i oprykningskamp, og nerverne spillede ind i perioder af kampen.

Vi ser med positive øjne frem mod næste lørdags returopgør, hvor vi skal vinde med minimum 4 mål, for at komme videre i oprykningsspillet. Vi tror på, at med en uges træning kan vi får forbedret de ting, hvor vi manglede lidt i gårsdagens kamp – og vi har en god mulighed for at vinde returkampen, men det er ingen tvivl om, at vi skal spille op til vores bedste for at have en chance for at sejre sammenlagt.

Vi håber, at vi til lørdagens kamp kan få fyldt Ullerslevhallen, og få stor opbakning fra tilskuerpladserne, så vi får de sidste kræfter, som kan være altafgørende for at vi sejre samlet.

Vi ved allerede nu, at HK Give Fremad har en bus med tilskuere med til kampen, så mød op så vi kan få en rigtig ”SUS-fest i hallen”.

På gensyn i Ullerslev på lørdag kl. 14.30!