Liveopdatering fra Ikærhallerne i Give her!

Så er herrerne ankommet og klar. Du vil kunne følge kampen direkte her i tekst fra kl 15.00 af! Du kan også følge kampen via din mobil på siden www.sus-ullerslev.dk/mobil eller her på siden.

40 minutter til kampstart og de medrejsende SUS tilskuere nyder solen inden det går løs.

Efter interview med SUS-spiller Sebastian Ring på toilettet lyder SUS klar. Han udtaler at det bliver en spændende kamp og vi er klar! En halv time til kampstart.

Hard rock blæser hør højt i hallens højtalere imens opvarmningen er igang.

Ti minutter til kampstart og SUS' tilskuere er i overtal.

Så er kampen igang!

Det er ikke webmasteren der sover. Det står 0-0 efter 5 minutter.

Første mål scoret efter 7 minutter. Niels Hansen scorede lige efter. 1-1 nu.

10 minutter spillet. SUS bagud 3-1.

Problemer med nettet. SUS har udlignet til 10-10 efter 23 minutters spil!

SUS foran for første gang i kampen. 11-12 efter 25 minutter!

Udligning igen. Casper Grønnegård til 13-13. Der resterer 3 minutter af første halvleg.

Det er to meget jævnbyrdige hold her i Give! Jacob Lindemann bringer igen SUS foran. 13-14. Et minut tilbage af første halvleg.

Halvleg i Ikærhallen i Give. SUS er foran 13-14. Der er flest Give-tilskuere her, men det er de medrejsende fra Ullerslev man kan høre!

Anden halvleg er igang! Anders Bebe til 13-15!

Give er med igen. 16-16 efter 5 minutter af anden halvleg.

Efter 19-17 til Give har Dennis Vesterskov lige udlignet til 19-19! Derefter Simon Elsborg til 19-20. 3 i træk for SUS. spillet 12 min af anden halvleg.

Stemningen i hallen og spændingen stiger! Et kvarter tilbage af kampen og stillingen er 22-22.

Sebastian Ring til 23-23. Der resterer 10 minutter.

Udvisningerne flyver om ørene på SUS. 25-23 til Give og udvisning til Sebastian Ring. Der er 7 minutter tilbage.

2 i træk for SUS. 27-26 til Give. 4 et halvt tilbage.

2 mål til Give indenfor det sidste minut gjorde det til slutresultatet 29-26 til hjemmeholdet Give. Et okay resultat inden returkampen i Ullerslev om en uge. Ærgeligt med de sidste to mål til Give!