Sæsonen sluttede med to arbejdssejre over hhv. Billund/Grindsted og Løgum IF

Med to målmænd ude med skader og to kampe igen, blev der indkaldt forstærkning i form af Karin, som indvilligede i, at hjælpe 3. division i holdets to sidste kampe.

Kampen i Grindsted startede meget flot - trods Billunds held til at bringe sig foran 3 - 0. Derefter lukkde Karin dog af i målet - og lukkede kun yderligere 3 mål ind i første halveg. I pausen var der enighed om, at Billund skulle løbes ned. I anden halvleg lykkedes det dog Billund at komme med i kampen igen - og de sidste 10 minutter  bliver derofor en meget spændende affære. Heldigvis er det SUS, som til sidst har det famøs "tophold" held, og SUS vinder dermedkapen - særligt grundet en flot indsats af Karin i målet.

Sidste kamp i turneringen var mod Løgum. Til denne kamp var der indhentet en enkelt yndlingespiller, eftersom Marie-Louise var ude med en fiberskade i læggen kombineretmed, at Stine Bjørn op til kampen havde været syg - og at de to målmænd stadig var ude med brækkede lemmer. SUS mødte i Løgum et meget heldigt hold - dommerne var mildt sagt ikke på SUS' side - og sammen med en række personlige fjl, så endte SUS med at tabe kampen. Det var derfor revache til gode  og SUS VILLE vise, at de hørte til på 3. pladsen - trods det hele var afgjort på forhånd. Damerne blæser Løgum baglæns i de første 30 minutter - men derefter får Løgum lidt fat igen. Der er pludselig spænding ved stillingen 21-21. Igen formår SUS at holde hovedet koldt - og vinder derfor kampen.

Damerne vil gerne takke publikum for en fantastisk kamp og en fantastisk sæson. Holdet sluttede sæsonen på en flot 3. plads og skal derfor også spille 3. divison igen næste år. Vi håber derfor at se Jer alle igen til Oktober - når de nye sæson fløjtes igang :)