U 14 drenge A sluttede sæsonen godt

Det blev 16-15 over HF Vestærø og i sidste kamp uafgjort mod Thurø.

U-14 drenge A ( 2. halvvejs ) mod HF Vestærø (a) 13. marts 2011.

En kamp med flot samspil, gode chancer, som blev udnyttet, men det var ligesom bolden ikke ville ind i mål.

HF Vestærø havde et godt forsvar, og I fik alligevel spillet jer igennem.

En spændende kamp lige til det sidste, og I vandt med 16-15. Virkelig godt gået.

SUS-målscorere var Rasmus med 3 mål, Oscar med 6 mål, Kasper med 3 mål, Birch 1 mål, Lasse 2 mål og Morten med 1 mål.

U-14 drenge A ( 2 halvvejs ) mod Thurø IF søndag 27. marts 2011

Et ur som drillede (vintertid til sommertid), derfor er referat  kun fra 2. halvleg!

Sæsonens sidste kamp endte med uafgjort 16-16.

Flot og spændende kamp, hvor SUS var bagud med 2-3 mål de første 10 minutter, men så skete der noget. Godt kæmpet. SUS var foran med et mål lige til det sidste halve minut, hvor Thurø IF udlignede.

Denne gang kan jeg ikke skrive, hvor meget I hver især scorede, fordi jeg mangler 1. halvleg.

Tak til jer og træner Tom for en meget spændende sæson med kampgejst, super spil og holdånd.