U18 drengene sikrede sig førstepladsen og en tur i Parken

U18 drengene sikrede sig divisionens førsteplads med en storsejr over Ajax, København denne søndag eftermiddag. Det er endda med 2 kampe endnu for SUS' drenge. Samtidigt fik U18 holdet også en tur i Parken efterfølgende, hvor de overværede OB's udebanekamp mod FCK.

SUS' U18 drenge drog denne søndag eftermiddag mod København i håbet om at sikre sig førstepladsen i første hug. Drengene skulle nemlig bare bruge en sejr i en af de resterende tre kampe for at sikre sig førstepladsen. Derfor håbede SUS-drengene på at tage den titel i dagens kamp mod Ajax fra København. Det var dog ikke kun sejren og førstepladsen som var på spil i dagens kamp. SUS' formand René Vitton havde nemlig fået 20 billetter til FCK-OB sponsoreret. De billetter havde U18-trænerne fået overrakt, og de ville blive brugt hvis det lykkedes for SUS Håndbold at sejre i dagens kamp. Med et nederlag ville SUS-drengene drage mod Fyn efter kampen. Derfor var motivationen til en SUS-sejr i top før dagens kamp.

Dagens kamp bød på en meget usædvanlig ting, som ingen af SUS-spillerne havde prøvet i en del år. Dagens ene dommer var blevet forhændret i at møde op i Bavnehøjhallen til kampen, og derfor blev slagets gang kun dømt af en enkelt dommer - det skal dog siges at dommeren leverede en meget fin præstation idet han var alene om det.

De to hold startede meget jævnbyrdigt, og med en del mål i startfasen af kampen. De to hold fulgtes ad til 6-5 i SUS' favør. Derefter gav motivationsfaktoren SUS-spillerne et ekstra puf, og SUS trak fra københavnerne. SUS' returløb haltede en del i starten af kampen, og det var en af grundene til at Ajax var med i starten af kampen. SUS fik dog løst det problem og så slap resurserne op for Ajax. Efter en fornufig og velspillet første halvleg kunne SUS så gå til pause med en tro på sejr, førsteplads og en tur i Parken. Halvlegsstillingen lød på hele 19-10 til SUS Håndbold.

Af den grund havde SUS ikke mistet gnisten og fighterviljen, og de kom ud til anden halvleg med samme velfungerende spil og efter ti minutters tid af anden halvleg førte SUS med 25-12. Dermed var der ikke de store problemer i at spille sig til en sikker sejr i hovedstaden. Ajax fik aldrig sit spil igang, og de kunne ikke matche et godt spillende SUS-hold på dagen. Det meste lykkedes også for SUS-drengene i dag. Det lykkedes dog ikke SUS at krydse grænsen på de 40 scorende mål. To gange i denne sæson havde SUS-holdet scoret 39 mål, og det var alle gode gange tre i dag, da SUS kunne gå fra banen med en storsejr på hele 39-22. Dermed sikrede SUS sig førstepladsen i 1. division øst - med 2 resterende kampe.

Rasmus Petersen stod for dagens detalje i dagens kamp. Han var ikke tilfreds med sin rolle som markspiller, og derfor ville han forsøge sig som målmand. En Ajax-spiller laver underhånd, og Rasmus laver et udfald til UG med både arme og ben. Desværre for Rasmus måtte han dog indse at han stadigvæk var markspiller, og måtte derfor sætte sig ud og slappe af i 2 minutter på bænken.

Efter kampen dragede SUS-spillerne i Parken, hvor de som tidligere nævnt så kampen mellem FCK og OB. Det var blandet hvem spillerne holdte med - dog med et klart overtal til de fynske gæsters side. Desværre for dem fik de to FCK-fans (Sebastian Ring og Tobias Jakobsen) håneretten på vej hjem fra København. FCK tog nemlig alle 3 point med en sejr på 2-1.

Alle SUS-spillere kom på måltavlen i dag. Dagens SUS-topscorer blev Jacob Lindemann med hele 10 fuldtræffere. Han blev efterfulgt af Anders Bebe med 6 mål, Sebastian Ring og Jeppe Kok Hansen med 4 mål hver, Rasmus Petersen, Andreas Berg og Lasse Schæfer scorede hver 3 mål, mens Luca Hintze, Patrick Nielsen og Tobias Jakobsen hver nettede 2 gange.

Næste opgave for SUS-drengene er på SUS' jubilæumsdag - på søndag d. 29. marts hvor holdet tager imod Øresund Håndbold som endnu ikke har høstet et eneste point i 1. division. Denne kamp spilles som mange andre denne dag i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter. Kampen bliver fløjtet igang kl. 14.30.