Sølv i pokalturneringen til U14 drenge

En god første halvleg var ikke nok, da SUS drengene mødte GOG i pokalfinalen. GOG-SUS 24-18 (12-12)

Med en rigtig god start på kampen, og en føring på 4-0 efter 7 min., så det ud til at være dagen hvor det skulle lykkedes, at besejre GOG’erne.

1. halvleg var meget velspillet.

Da pausesignalet, lød stod der 12-11, men SUS havde frikast, og Daniel Halstrøm sendte på bedste ”Mikkel Hansen” vis bolden i mål, til pausestillingen 12-12.

I 2. halvleg havde drengene en scoringspause, og efter den lykkedes det ikke at bevare gejsten og komme op igen.

Både Frederik Stammer, og Henrik TP havde flere flotte redninger.  Frederik på straffe, og begge målmænd på 100 % chancer.

Kampens målscorere: Andreas Johansen 4, Daniel Halstrøm 4, Henrik Skytthe 3, Kristian Jensen 3, Mikkel Birch 2, Thomas Stuhr 1, Kewin Sørensen 1.

Peter Lønne var skadet, og måtte se kampen fra bænken.