SUS vinder Seriepokalen 2010/2011

Torsdag aften stod finalen i den fynske seriepokalturnering på programmet i Vester Skerninge Hallen, hvor Ollerup/Skerninge GI fra serie 1 tog imod SUS Håndbolds 2. herrehold fra Fynsserien. SUS vandt 29-24 og dermed medaljer og pokalen, som Heine Christiansen her viser.

Det blev igennem de meste af 1. halvleg en lige kamp, men samtidig en mindre velspillet affære med langsomt spil og for mange tekniske fejl specielt fra udeholdet, hvilket Ollerup klogt straffede klogt.

Når det endelig lykkedes SUS at spille sig igennem stod der alt for ofte en rutineret Ollerup-keeper i vejen i skikkelse af de nærmest legendarisk Kroman-brødre som delte spilletiden i første halvleg.

SUS var i teten fra kampens start men hjemmeholdet åd sig stille og roligt ind i kampen – og ved pausen var stillingen 15-12 i hjemmeholdets favør.

SUS kom ud til 2. halvleg med en langt mere tempo i benene og 15-12 blev således via mere offensivt forsvar og giftige kontraløb forvandlet til 16-20 til SUS. Specielt de to unge backs Tobias Jakobsen og Patrick Nielsen var farlige i kontrafasens andenbølge, hvor det igennem hele 2. halvleg blev til flere gennemløb og skud, men også rutinerede Jesper Bæk scorede flittigt i kampen. SUS holdt således fast i forspringet resten af kampen, som endte 24-29 til SUS Håndbold der herefter kunne lade sig hylde som vindere af FHF’s seriepokal 2010/2011.

Også lige en tekst og hilsen fra holdets træner Lars Nørhave:

Torsdag aften vandt 2. herre seriepokalen i Vester Skerningehallen med en 29-25 sejr over Ollerup Skerninge.

Vi startede kampen fornuftigt og kom hurtigt foran 7-3, men de sidste 20 minutter af 1. halvleg var nok holdets dårligste i hele sæsonen. Alle aftaler var glemt, al timing lå på sidelinjen, ingen returløb - intet positivt at skrive bortset fra, at vi kun var bagud 13-15 ved pausen.

Efter en lille skideballe, en offensiv forsvarsændring og ikke mindst en MEGET bedre indstilling kom vi godt i gang fra starten af 2. halvleg og med et agressivt forsvar og efterfølgende mange nemme kontramål kom vi hurtigt foran og kunne køre sejren og pokalen sikkert i hjem.

Tillykke med pokalen gutter, det var en rigtig god 2. halvleg:-)!!