Palle stod for skud igen

Veteranmålmanden reddede to straffekast og blandt andet dette skud med hovedet, da herrerne i aftes vandt sikkert over bundholdet fra Haderslev KFUM. 3. divisionsholdet spiller allerede igen hjemme på søndag, hvor OH 77 kommer på besøg kl. 15.

SUS – Haderslev KFUM:  32–24  (16-9)

Dagens kamp mod Haderslev KFUM var på forhånd en kamp, vi var spændte på. Vi har i et par uger ikke træner med fuldt hold grundet ferie, og DM i handelsskolehåndbold.

Fokus i dagens kamp, var at få gang i kontraspillet, hvilket lykkes grundet et godt forsvarsspil. Vi fik hurtigt en føring på 5 mål i kampen, og kunne gå til pausen foran med 16-9.

2. halvleg fortsatte som 1, med SUS i teten, og gennem hele halvlegen blev vores føring fastholdt kampen ud. Vi spiller i dag en fin kamp, vi kommer hurtigt foran og fastholder gennem hele kampen føringen, og fandt tilbage til rytmen i forsvar såvel som angreb, efter små 3 ugers kamppause.

Allerede søndag venter en ny svær udfordring, hvor OH 77 kommer på besøg i Ullerslev. Vi har revanche til gode efter 1. kamp i Odense. Kampen spilles kl. 15.00.